Att ha haft besök på trappan.

 

trapp

 
 

Jamen se där!

Idag hade vi finbesök på trappan i solen av Fru Sederblad, och hennes hår var som koppar där hon satt och smuttade på sin Cola och klappade Haggis som försökte klämma ner sig lite diskret i hennes knä (hur i helsike hon nu trodde att det skulle gå; Haggis är en ganska så stor Haggis vid det här laget och Fru Sederblad är en väldigt liten Fru Sederblad, så den ekvationen går inte riktigt ihop).

Det sägs att den ska släppa taget nu? Värmen? Än så länge känner jag ingenting av det, den följer mig genom rummen och ute i trädgården och i grannens trädgård – de har varit bortresta i några dagar och sa åt oss att vittja deras sparris, så i vår kyl ligger det nu långa gröna stjälkar och väntar på att slås in i folie, saltas och grillas. Himmel på en tallrik om ni frågar mig.

Så lite så blir det idag. Trappbesök, sol och väntande sparris.

 

2 kommentarer till “Att ha haft besök på trappan.

  1. Åh så härligt i vårsolen. Och på en vecka har du träffat fler kompisar/väninnor än jag gör på ett år. Sad but true.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg