Att se framsteg.

 

trad

 
 

Den där värmen som varit här i en vecka har ju verkligen fått ALLT att explodera.

Jag avundas inte er pollenallergiker, fy tusan alltså, men så fort det blev sommar i vår trädgård – nu när man öppnar dörren och kliver ut är det plötsligt en oas igen och ingen trött, lite ledsen plats som väntar på att få sträcka på sig. Jag och Buse brukar ju plantera varje vår så det är väl dags att bege sig till trädgårdshandeln och bunkra upp med lite mer jordgubbsplantor och tomater och sånt han tycker om och som han gärna får pyssla med.

I gamla huset hade vi ju så mycket jordgubbar tillslut att vi kunde leva på enbart de där bären om vi hade velat. Typ den känslan har jag gärna igen.

 
 

3V6A9137

3V6A9132

 
 

Här hemma startar jag dagen med Melissa Horn, pepparmynts-té och min kalender –

datum ska försöka klämmas in och mässor och inköp och annat och det gäller att ha tungan rätt i mun för att få det att gå ihop. Jag har ju varit hemma så länge och måste på vissa saker i jobbet och det är skönt att ha möjligheten nu på ett annat sätt och inte vara lika begränsad, såklart. Men det kräver ju lite pusslande, som ni vet.

Och just det!

Glasögontävlingen är avgjord! Vem som vunnit etc ser ni i inlägget HÄR.

Grattis till vinnaren!

Och ha en underbar fredag så länge, vänner.

 

3 kommentarer till “Att se framsteg.

  1. Ja, det är ju helt jävla underbart vilket väder vi har 😀 Allt är så fint och vår hägg är såååå fin. Sen att jag är ute i stort sett hela dagarna på jobbet är ju bara ett plus 😉
    Ha en fantastisk dag
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Stort tack än en gång för vinsten!!! Ser med spänning fram emot vilka bågar det blir.
    /Loo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg