Att fortsätta med det drömmigaste; Paris.

 

3V6A7432

 

Det är fortfarande första hela dagen i Paris,

vi har sagt hejdå och bytt nummer med alla vi träffade på uteserveringen och bestämt att mötas upp ikväll, och så traskar vi vidare med ombyten i väskan och letar efter nästa location samtidigt som vi försökts ta in så mycket Paris vi bara kunde med vartenda steg. Jag hade fått svida om till min topp-två-favorit av outfits på resan och solen värmde och det kändes precis som en julidag nånstans i Sverige där det inte blåser och där alla hälsar på varann även om man setts innan eller inte.

Ja, ni har fattat vid det här laget. Vi var som två påsar endorfiner.

 

3V6A7315

 

Jag menar; hur fin kimono?!

Perfekt sval och fladdrig och som en smäck till de där brallorna. Japp här fick klackarna ryka, men vad gör det. Kände mig fab i vilket fall.

 

3V6A7305

p2a

 

Och gatan där var fantastisk;

en slags park i mitten och så kullersten på varsin sida och det kände som att vara i nån slags botanisk trädgård fast mitt inne i stan ändå. Vi ville gå där ungefär hur länge som helst, så vi beslöt oss för att följa den iallafall ett bra stycke bara för att kunna njuta av omgivningen.

 

3V6A7367

 

Och då kom vi hit!

Hur jäkla modebloggare ser inte Nelly ut på den här bilden då?! Vind i håret, hatt, ruffiga byggnader och på språng med körsbärsträden blommande bakom sig som kontrast mot det gråa.

 

3V6A7357

 

Ser ni huset bakom henne?

Det ser liksom tomt ut bakom det välvda fönstret. Tänk att hyra den lägenheten en sommar och spendera all tid med att sitta barfota på golvet och måla med olja och äta sparrisfrukost och dricka vin och alltid ha spännande, artsy typer på besök. Och lite skum belysning, såklart. Och flagnande tapeter.

Ja. Så.

 

3V6A7402

nelly

 

Min vackra vän.

Och ungefär femton minuter senare såg vi Sacré-Coer, blev avslängda från en karusell av en mycket arg fransk tant, stod på murar med klänning fladdrande i vinden och beställde glass från en gatuförsäljare. Och hittade Frankrikes sötaste barnbutik! Precis en sån man kunde tänka sig skulle finnas i Paris; med mycket udda små träleksaker, roliga retroprylar och de sötaste uppstoppade kompisar man kan tänka sig (kommer på vår lilla Paris-guide sen).

Vad är det sen nu? En vecka och lite till?

Hjärtat klappar fortfarande.

Kläder fotograferade i inlägget är:

Jag har sval och fladdrig kimono som finns här, skor UGGS här och blommiga Ted Baker här, de vita byxorna är samma som tidigare inlägg och finns här. Favvo-outfit! Fick mycket ”oh la la” i det här.

Nelly är klädd i skjorta från Morris som finns här, hatt här, sjal från Malene här, solglasögon du hittar här och så den fina väskan ni redan sett – den är från DAY och hittas här. Nellys ballerina med Chanel-känsla finns härOch glöm inte att ni i samarbete med Countrydreams får 20% på allt* med ord pris med koden PARIS – se tex detta inlägg för undantag. 

 

3 kommentarer till “Att fortsätta med det drömmigaste; Paris.

  1. Hur är brallorna i storlek? Ligger mellan 36 och 38, så blir lite fundersam! Så fina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg