Att ha en egen domän.

INLÄGG I SAMARBETE MED BINERO.

3V6A9544

 
 

En av de vanligaste frågor jag får om att få sin blogg att växa och sådär är hur viktigt det är med en egen domän. Extremt viktigt tycker jag – mest för att då äger du dig själv och är inte styrd av någon annan, men även för att det SER helt enkelt bättre ut. En egen domän symboliserar självständighet för mig, och förmågan att ta sig själv dit man vill på mycket kortare tid än om man är hoptrasslad i avtal med nån annan. Och detsamma gäller såklart om du har en hemsida för ditt företag eller din e-shop; självklart ska det vara dittnamn.se och inte dittnamn.någonleverantör.se inte sant?

Det känns mer seriöst. Så är det bara.

 
 

3V6A9556

3V6A9553 (1)

 
 

Binero är en aktör som tillhandahåller just det där;

egen domän, egen mailadress, egen webbshop om du vill och så vidare. Binero är ett utav Sveriges största webbhotell, så inget hittepå och verktyget är framförallt enkelt vilket jag tycker är det viktigaste när man ska hantera och rodda något själv. Man ska inte behöva vara särskilt teknisk för att förstå hur man ska få det att funka.

Och i samarbete med Binero får du nu 50% på hosting utan startavgift SAMT .se-domän för bara 10 kr första året om du ligger i startgroparna för den där egna domänen, hemsidan, bloggen eller webshopen. Erbjudandet hittar du HÄR.

Äg dig själv, alltid.

Då är det aldrig på någon annans villkor än dina egna.

 

6 kommentarer till “Att ha en egen domän.

  1. Men fina du, du har ju inte heller eget domän? Eller? Du har ett jättelångt namn. 😀
    Men jag förstår inläggets mening och håller med om att det kan vara ganska svårt.

    1. Ha ha jodå, Elsa Entourage är ju portalen som jag och Petra äger – alla bloggar här har .elsasentourage.se för att visa att vi tillhör samma. Och eftersom vi äger Elsas så är domänen vår (plus att vi har även egna domäner som pekar om hit så att man kommer rätt om man slår in ngt annat).

  2. Hej!
    Jag har så länge drömt om en saluki, spanat och längtat och bildgooglat och haft mig i flera flera år. Nu har jag span på en alldeles underbar liten black&tan färgad tik med behäng, och plötsligt blir jag lite rädd. Det är min drömhund, ingen tvivel om saken. Jag är van med hundar av olika slag och jag vet vad jag tar mig an då jag tar en hund, inget tvivel om den saken heller. Men en saluki är ju inte en hund. Det är ju just en saluki, det är jag mycket väl införstådd i och det är också det som är så charmigt och som gjort att jag till stor del fattat tycke för rasen. Men som sagt, rädd. För tänk om jag sedan trots allt inte klarar av att uppfostra en saluki. Tänk om jag inte lyckas få till en grundlydnad och tänk, ännu värre, om jag inte lyckas få hunden att knyta an till mig. Jag läser över allt att man måste kunna vara bestämd utan att vara för hård, eftersom salukin då tappar respekten och att man måste vara uppfinningsrik och kreativ för att motivera hunden, enbart godis eller kommandon leder ingen vart, och att man verkligen måste försöka göra sig förtjänt på allvar av sin hunds kärlek och tillgivenhet.
    Så. Vad är dina bästa tips för att lyckas med uppfostran av en saluki? Vore väldigt väldigt glad om du kunde svara på det.
    Tack på förhand,
    Sofia

    1. Eftersom du redan älskar rasen just för att den inte är som andra utan som en saluki, så kommer du klara dig fint. Jag lovar. Mitt bästa tips är att inte få panik när valpen inte beter sig som andra valpar (är helt ointresserad av dig) utan bara ta det lugnt och vänta ut. Salukon är inte slampig, den kommer aldrig fjäska för dig, aldrig enbart vilja vara dig till lags. Bara man förstår och tycker om det, som du verkar göra, kommer det gå hur bra som helst. Våga <3

  3. JA! Har precis bytt portal och har ett eget domän nu! Precis just nu faktiskt, pysslar med det sista och snart snart snart skall allt funka. Ser så jäkla mkt framemot det – long time coming och på tiden och allt det där. Bästa jag gjort för mig och min blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg