Att ha varit på fin-brunch hos någon ljuvlig.

 

brunch

3V6A0037

 
 

Igår bar det av en snabbis till Malmö igen,

för vi var minsann inbjudna på tjejbrunch hos Caroline (som bloggar HÄR) och det går ju absolut inte att tacka nej till. Några jag känt sen innan, några jag aldrig träffat och så Fru Sederblad, Frida och jag. Det kan ju inte bli annat än trevligt. Caroline har dessutom haft eget inom catering en gång i tiden så att man skulle bli bjuden på något extraordinärt visste man liksom redan om på förhand.

Och så var det dessutom en strålande sommardag här nere!

Jag var klädd som ovan; i väldigt gamla circle of trust (de med hängslen ni vet), skor från Twist&Tango (här) och så en topp som ni säkert känner igen – det är samma som den där klänningen jag hade HÄR fast i topp, så jag var tvungen att slå till på en sån nu med koden eftersom en topp är så himla lättburet och funkar till allt. (Toppen finns HÄR och under har jag en axelbandslös bh från Wonderbra/La Leia som jag bara bär knäppet lite lägre på, så syns den inte).

 
 

3V6A0045

 
 

Uppe i lägenheten var det redan fullt ös!

Kvinnor, mat, bord och mängder av lockande dofter från pannkakor, bröd, ostar och allt möjligt smaskigt. Gela hade röd klänning och var skitsnygg som vanligt.

 
 

3V6A0055 (1)

3V6A0049 (1)

3V6A0071

3V6A0080

3V6A0081

 
 

Jamen ni ser ju?!

Det var helt otroligt vad hon hade ordnat, Caroline, och vi satt alla och mumsade och skickade tallrikar mellan varann och njöt i fulla drag. Och så pratade vi! Även om många av oss inte hade träffats förut så avhandlade vi verkligen högt till lågt och vände ut och in på oss själva flera gånger utan att det kändes konstigt eller otryggt en enda gång.

Sånt är lite häftigt.

 
 

3V6A0052 (1)

 
 

Frida fick oss i vanlig ordning att vika oss av skratt.

Hon är fasiken inte klok den kvinnan och det säger jag som den största komplimang som finns – sakerna hon säger är priceless och stundtals fick vi inte luft. Jag önskar att ni alla kunde varit med, för det var två timmar nog var och en skulle behöva.

 
 

3V6A0091

 
 

Caroline, alltid skrattande och sprudlande.

 
 

3V6A0092 (1)

 
 

Och Ingela och Johanna –

ni som följt mig länge har sett dom innan. Två kvinnor som faktiskt kan få mig att önska att jag jobbade kvar på den gamla arbetsplatsen så att vi kunde ses lite oftare.

 
 

brunch2

 
 

Och efter ungefär två timmar var det dags att kramas hejdå och rusa för min del för att hinna med tåget hem;

mätt och belåten och söndagsskrattad i ett sommar-Malmö.

Vilken helg, inte sant?

 

9 kommentarer till “Att ha varit på fin-brunch hos någon ljuvlig.

    1. Hej, är det du sommar Frida på bilderna? Om det är du, herrejeda mig vad snygg du är i leopard dressen!!

  1. Ska ta detta och övriga fina inlägg om vänner som inspiration. Istället för att bli lite depp när jag inser hur sällan jag träffar mina – vissa typ aldrig – så ska jag baske mig se till att det händer oftare! Både enkla träffar på en vardagkväll, och gärna något lyxigt som en tjejhelg eller träningsresa. Men ok, börja smått är nog bra.

    1. Mat: Johan P, Occo.
      Butiker: Emporia såklart, Factory Malmö, Anna Gouteva, Copperplate med flera.

  2. Men, hur i hela världen knäpper man en axelbandslös bh lägre ner? Mina urammade stackare klarar inte bh-löst och jag älskar ryggringningar, men har trott att det inte är möjligt längre. Och så ser det ut som att det är möjligt! Snyggt! Avundsjuk.

    1. Den här modellen sitter som berg så där drar jag helt enkelt bara ner ryggen liksom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg