Att bädda ner sig här snart.

 

3V6A0464

 
 

Hemma!

Eller ja, det har jag varit ett tag, men pojkarna skulle jag ha mat och allt det där så hux flux gick det lite tid. Men snart är det faktiskt fullt legitimt att kräla upp i sängen och bädda ner sig för en tidig kväll med Buse på armen när Noah somnat, och vänta på att mannen ska komma hem från kvällsjouren.

(Först ryker jag nog dock på att bygga ihop ett piratskepp i typ kartong; jag tyckte det var en lysande idé att ta med ett sånt hem som present och glömde bort att det innebär att det är just det jag kommer syssla med ett tag framöver nu).

 
 

3V6A0459 (1)

3V6A0468

 
 

Men nu är jag iallafall hemma och har en garvande Noah på höften och Buse sitter där i sängen och frågar när vi ska ha filmtajm, och det finns få saker jag hellre vill just nu.

Så ikväll blir det till att bygga piratskepp, bada sandlådebarn och sen slutligen ha filmtajm med en Buse tätt intill och mörkläggnings-persiennerna nerdragna så att att morgonljuset inte hittar in för tidigt sen, jag tror att vi ska se om Minionerna för kanske femtionde gången (men jag skrattar faktiskt fortfarande, det är ett gott betyg).

Finfin torsdagskväll det.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att bädda ner sig här snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.