Att ta sig FREEEEDAG!

 

3V6A0208

 

3V6A0235

 

st

 

3V6A0258

 

3V6A0283

3V6A0449

 
 

Och där; ett litet bildregn från onsdagens Stockholm!

Och här har det blivit fredag och mannen slutar tidigt och kommer hem vid elva så att vi kan ge oss iväg med pojkarna på äventyr och det verkar som om vi har riktig tur med vädret. Bara jag som ännu inte är helt kry från min Noah-bacill och fortfarande känner mig lite skakig, men det ska nog gå bra – jag ser lite härjad ut men det får dom ta, lite kolhydrater, koffein och sol på det här så ordnar det nog upp sig. Jag somnade klockan halv åtta med Buse igår och har sovit nästan 12 timmar så jag har iallafall fått den sömn jag verkar ha behövt, och Buse ligger här utslagen med armarna korsade bakom huvudet och sover ännu.

Så nu måste jag lägga på ett kol här hemma och försöka jobba undan lite så att jag kan ta ett förmiddagsavbrott och åka på äventyr istället för att häcka på kontoret. Kikar in sen igen, men finns ju på Instagram för er som vill hänga med mest hela dagarna (@attvaranagonsfru).

Fredagsäventyr! Galet efterlängtat.

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att ta sig FREEEEDAG!

  1. Alltså kvinna … Bilden på dig i slitna jeans, kappa och skjorta … Skulle vilja köpa A L L T för att ha precis den looken du utstrålar på den bilden <3 Hoppas ni får en fantastisk helg!

  2. Så nice med äventyr! Själv sitter jag och jobbar eller ska jobba, just nu är jag ju inne här och hänger:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.