Att ha en eftermiddag i bilder.

 

3V6A1103

 

 

Idag hade jag en eftermiddag i Malmö.

Ska vi kika lite på vad jag gjorde?

Först hade jag möte med en ny uppdragsgivare men det är lite hemligt än så länge så där kunde jag inte fota. Sen träffade jag den här sköna bönan för lunch; Caroline. Vi satt som vanligt uppslukade i samtal och njöt av solen och ibland skrattade hon så mycket att hon la pannan på bordet. Det är nog det jag tycker allra mest om med henne; hennes närhet till skratt så stort att det tar över kroppen.

 
 

3V6A1105

 
 

Vi njöt lunch, som vi brukar.

Har man en chans så ska en lunch intas i solen tycker jag, gärna nånstans där det bara fläktar lite smått och där man kan sitta länge om man vill utan att känna att man stör.

(Vart vi gick är väl ingen surprise vid det här laget, alltid samma).

 
 

3V6A1113

3V6A1108 (1)

 
 

Efter lunchen gick vi och satte oss vid kanalen en liten stund på trapporna och tittade på båtarna som gled förbi.

Jag hade fått en ansiktsbehandling på mitt favvoställe i Mors Dag-present nämligen och skulle få denna idag. Lyxen i en ansiktsbehandling en måndag, ni vet. Oslagbar. En timme av ansiktsmassage och ånga och duttande och pillande försätter mig i koma som inget annat, och sen jag blev gravid med Noah har jag faktiskt gått VARJE månad utan ett enda uppehåll tror jag.

Och oj vad det gjort skillnad i hyn!

 
 

3V6A1131

 
 

Och sen, efteråt, sprang jag in på dagens andra vattenhål: La Leia.

Erika hade mailat att det jag beställt för ett tag sen hem kommit in, så jag var absolut tvungen att svänga förbi och slita åt mig min kasse som ett rovdjur. Dock var det inte den här skira drömmen på bild utan ett set från Chantal Thomass (har kommit på att jag ÄR Chantal Thomass, till och med mer än Chantel) men den här pudriga Stella-kreationen hade jag svårt att slitas från. Vi får se. Det tåls att tänkas på.

Och sen hamnade jag på Zara där jag blev med två par byxor och en svinsnygg skjorta till pangpris, innan tåget gick tillbaka och jag kom hem med en Tokigt Bra Måndag i ryggen och med längtan efter resten av veckan.

För när något startar såhär bra kan det liksom bara fortsätta upp, inte sant?

Jag tror det.

 

4 kommentarer till “Att ha en eftermiddag i bilder.

  1. Åh vilken underbar dag! Jag var ute en snabbis på lunchen och fick lite sol innan eftermiddagen tog vid. Sitta där vid kanalen och bada i sol, man kan ha det sämre!

  2. Åh vilken härlig dag i Malmö. Vart brukar du gå och få ansiktsbehandling? Tips på bra ställen tas tacksamt emot (för dåliga ställen not so nice hy till slut)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg