Att njuta av sommarvärmen.

 

3V6A0969 (4)

 
 

Just idag är det kanske inte det vackraste vädret (jag tror till och med jag hör årets första sommaråska?), men SÅ bortskämda vi har blivit annars den senaste tiden!

Flera av dagarna har varit varma nog att man skulle kunnat inta stranden om man inte jobbade, och vi har istället försökt att klämma in lite strandtid på helger eller eftermiddagar – nu när vi ändå bor så himla nära och när vi har en fyraåring som kan tumla runt i vågorna cirka hur länge som helst utan att frysa trots att det inte alls är särskilt varmt i vattnet.

 
 

3V6A0971 (1)

 

3V6A0939

 

3V6A0954

 
 

I söndags var en sån eftermiddag;

solen var hög och Buse rastlös och vi längtade nog alla efter sol och vågskvalp. Så vi körde ner till stranden vid YSB och lät Buse löpa amok bäst han ville, medan jag och Noah inspekterade omgivningarna, letade stenar att stoppa i munnen (allt ska in i munnen herregud) och satt i lä vid bryggan då det fortfarande är ganska kallt i vinden när den tar i.

 
 

3V6A0991

 

3V6A1017 (2)

 

3V6A1040

 
 

Denna lilla kotte;

han börjar bli riktigt stadig på foten nu och går en två, tre steg ibland när han glömmer bort sig – så fort han kommer på det dock så antingen sätter han sig eller grabbar tag i närmsta bordskant igen för att hålla sig uppe. Men det dröjer nog inte länge innan han helt släpper och försöker sig på lite längre sträckor på egen hand.

Åh, som jag längtar efter Drömmen-sommar med honom i år – nu när han kan uppleva lite mer!

 
 

3V6A1061 (2)

 
 

Efter badandet och lekandet gick vi in på YSB och käkade lunch!

Restaurangerna har ju inte öppet men spa-caféet har, så vi tog varsin sallad och Buse en räkmacka och så kunde vi pusta ut lite och få god mat och sitta ner en liten stund.

 
 

3V6A1072 (1)

 

3V6A1085

 

3V6A1074 (1)

 

3V6A1094

 
 

Och så fördrev vi en solig söndagseftermiddag, minsann!

Nu har regnet börjat vräka ner under tiden jag skriver, flickorna ligger som kringlor över hela huset och jag väntar på att den lokala affären ska öppna så att jag kan åka dit och handla lite inför dagens två fotograferingar. Idag blir det foto för hela slanten (och nån maskin tvätt i pauserna, tvättberget börjar likna nåt Kropp skulle ge sig på) och pappersarbete och sånt annat tråkigt som brukar dyka upp i slutet av månaden när allt ska sammanställas och skickas in.

Men. Vardagsfint det också.

 

8 kommentarer till “Att njuta av sommarvärmen.

 1. Vilken badkille han är, Buse! Respekt. Med mina två (5 och snart 8) är det ibland så svårt med utflykter, för även om det kan bli ganska trevligt så är det sällan en positiv inställning innan avfärd. Den äldsta vill i princip inte göra något alls om man frågar honom! Inte ens åka till Kolmården (då blev till och med jag förvånad). Så det är lite svårt att se fram emot saker tillsammans, om man nu inte njuter av Leos Lekland förstås.

 2. Härligt med sommarvärme! Här hemma har jag gått runt och frusit senaste veckan. Igår eftermiddag vaknade dock värmen till liv även här:)

 3. Men åh. Jag flyttar. Nu. Längtar alltid ner till Skåne men alldeles särskilt så här års. Vem vill inte ta en eftermiddagsutflykt till stranden liksom. Inte riktigt samma sak att ta en utflykt till Fyrisån…. :/ Underbara bilder på fina killar!

  1. Nu vet jag inte vilken kommentar du specifikt syftar på, men en av fördelarna med att äga sitt egna utrymme är att jag därmed också har rätten att sålla bland ERA tankar 🙂 De kommentarer som INTE publiceras svarar jag dock i 99% alltid på via mail, men tyvärr så är ju den mailadressen (som nu) inte på riktigt och då är det svårt att få kontakt.

   Men ja, är det något som jag personligen tycker går över gränsen för vad jag vill svara på eller släppa fram så sållar jag absolut. Inga konstigheter. Tack och lov är det extremt sällan det behövs. (Däremot kan det dröja innan kommentarerna syns om det laggas eller har hamnat i skräppost, jag går inte igenom den hela tiden utan när jag har en chans att sitta ner).

 4. Här är det bara jag som badar än så länge. Man och son stannar helst hemma när jag cyklar ner till havet och tar mitt (nästan) dagliga dopp. Speciellt härligt att bada innan jobbet, man piggnar verkligen till! 🙂 Och det är underbart att ha stranden för sig själv!

 5. Han gick bort 2002, Göran Kropp. Men det visste du ju nog, jag bara reagerade på tempuset i meningen..Jag har aldrig följt någon äventyrare eller bergsbestigare men minns ändå helt tydligt hur berörd jag blev då.
  Superdupervackra bilder. Som alltid!!!! Man riktigt känner sältan i luften..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg