Att ha ljuvliga franska leksaker.

 

3V6A0898

 
 

Jag lovade ju att visa vad jag hittade i den där leksaksaffären i Paris!

Det var ju faktiskt det enda vi handlade, mest för att det inte gick att låta bli. Det var en ganska liten affär men den var fylld från golv till tak med ljuvligheter och jag ville rafsa åt mig ungefär precis allt till mina pojkar och ta en extra väska med hem. Men det går ju inte.

 Där på översta bilden kan man skymta lite av Buses presenter bland några av hans gamla robotar (fått av Tindy) och annat som ni sett sen innan.

Ska vi titta?

 
 

3V6A0901

 
 

Plåster i liten plåtburk!

Eftersom han fortfarande är mycket förtjust i plåster och gärna vill ha ett på varje finger om det är möjligt så var plåster en mycket bra present. Dessutom så kan man ju använda plåtburken till annat sen när den är slut på plåster, och det är ju alltid tacksamt.

 
 

3V6A0905

 
 

Såhär ser dom ut, de med en stark man på.

Perfekt liten present!

 
 

3V6A0909

 
 

Mustascher blir aldrig fel om man frågar Buse, och han fick två stycken –

en lastbilsversion i nästan exakt samma nyans som hans egna hår (och som han redan sportat på förskolan; han såg helt hysteriskt rolig ut med en stor valross-musche) och så den här piratmustaschen som han inte gett sig på ännu.

 
 

3V6A0915 (1)

 
 

Och så sist men inte minst –

ni ser cirkustältet på första bilden? Det var nog den mest populära: en kartong med en hel cirkus i trä. Underbart fin tyckte jag och Buse höll med; där finns cirkuståget och ett lejon och lindansare och akrobater och gud vet allt, och så kan man bygga upp det som man vill.

Och Noah då?

 
 

3V6A0919

 
 

Noah fick två stycken gosedjur, varav den här enhörningen är den ena –

den är helt bedårande och spelar Mockingbird när man trycker den på magen och så lyser den i mörkret i olika färger, så som en liten godnattlampa kan man säga. Tokfin.

Och det var vad som hittades på en liten bakgata i Paris en solig dag för någon vecka sen!

Och nu finns små spår av staden även inne på pojkarnas rum.

 

3 kommentarer till “Att ha ljuvliga franska leksaker.

  1. Vad härligt om Buse också leker med sakerna – jag tror vi har ungefär noll leksaker som används just nu. Visst är bollar och cyklar populära, studsmatta och gungor (plus iPad såklart…) men leksaker inomhus? Nej, tror vi skulle kunna rensa ut hela högen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg