Att ladda om inför veckan.

 

3V6A3763 (1)

 
 

Så skönt med söndag, inte sant?

Få en chans att ladda upp inför veckan. Vädret har varit snällt mot oss även den här dagen och det börjar kännas som sommar – jag tänkte på det i helgen när jag körde till Tomelilla att HERREGUD vad det har slagit ut?! Nu är alla träden tunga av löv och har mörknat, det är inte längre det där ljusa klorofyllgröna utan mer moget och dunkelt på nåt vis.

Jag sitter och sms:ar med hantverkarna om processen i Drömmen, det är så jäkla spännande att få rapporter och vi diskuterar och skissar hej vilt på varsitt håll och nu i veckan ska jag försöka köra dit igen och se det sista och planera för de små detaljerna. Som speglar ni vet och lampor, sånt som bara ska dit men som kommer göra en stor skillnad för helheten.

Annars bjuder veckan på en dag i Malmö imorgon med lite möten och en god lunch, en picknick med vänner senare i veckan och utöver det vanlig vardag med familj och jobb och allt det där andra jag håller nära.

Men än så länge;

söndag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg