Att ha haft en picknick med vänner.

 

3V6A1575

 
 

Igår var jag såhär glad i parken!

Efter att ha fotat några rätter så begav jag mig nämligen till Slottsparken för att möta upp några fina för en picknick på vad som kan ha varit årets absolut varmaste dag hittills – så det var mycket bra tänkt av oss att ha valt just den här dagen för picknick.

Det var knytis och jag kom med en himla massa räkor (dock inga jag hade släpat på hela dagen, jag svängde in på Johan P på vägen mot parken). Räkor är alltid bra picknickmat om man inte bryr sig så mycket om att man luktar lite fishy sen, och det brydde vi oss inte om.

(Jag hade en gammal klänning från KyssJohanna, finns några liknande här, och brillor från Monki).

 
 

3V6A1563

 

3V6A1571

 

3V6A1584

 
 

Först var det jag och Lena, så vi hittade en bra plats i skuggan och satte oss ner och inväntade de andra. Och åt melon!

 
 

3V6A1601

 
 

Sen kom…

Kan ni gissa? På skorna?

 
 

3V6A1610

 
 

Mathilda!

Hon såg ut som omslaget på en Harlequin-roman konstaterade vi. Hon är alltid fabulös, det är helt galet.

 
 

3V6A1618 (1)

 
 

Nomnomnom.

 
 

3V6A1636

 
 

Och Annika kom!

Hela vägen från Helsingborg. Så himla glad att hon hade möjlighet att ta sig till Malmö för att spendera någon timme med oss. Vi spelade in lite snapchat tydligen och hade väldans roligt (jag har inte snapchat själv, jag är nog för gammal för jag kan inte för mitt liv begripa hur jag ska hålla reda på allt som ska uppdateras).

 
 

3V6A1645

 
 

Och Iris!

 
 

Sen var vi fulltaliga. Iris fick tillbaka sina nycklar som Fru Sederblad stulit och lagt i min väska när vi var ute och åt sist – det uppstod stor förvirring dagen efter när vi skulle räkna ut varför Iris sommarstugenycklar låg i min väska, då Iris inte ens visste om att de var borta och Fru Sederblad bara hittat dom på golvet och konstaterat att de var mina.

Lite så är det alltid hos oss.

 
 

3V6A1643

 

3V6A1663 (1)

 

3V6A1662

 

3V6A1656 (2)

 
 

Och så picknickade vi (och yogade tydligen) och pratade och åt så himla god mat och det var så varmt att varje liten fläkt var välkommet trots att vi satt i skuggan av ett träd och inte alls i solen. Och där satt vi tills maten nästan var slut och allas mobilbatterier dött och vi konstaterade att vi behövde gå och ladda upp oss nånstans innan vi åkte hem på varsitt håll igen.

 
 

sv

 

3V6A1669

 
 

Och eftersom Savoy har Champagne-Onsdag på onsdagar (med erbjudande på en flaska skumpa) och ligger så himla bra till vid stationen för oss som skulle ta tåget hem och eftersom vi tycker så mycket om Savoy så hamnade vi helt enkelt där igen runt ett bord och fortsatte pratandet medan mobilerna laddades med hjälp av en framtrollad förlängningssladd och medan tågen väntade på att rulla in.

Och sen tog vi farväl och åkte på varsitt håll!

En mycket bra mitt-i-veckan-aktivitet med vänner och sommarväder och skratt.

Den bästa.

 

7 kommentarer till “Att ha haft en picknick med vänner.

  1. Åh ibland, eller ofta, vill jag leva ditt liv tror jag 🙂 Så härligt det såg ut och lät.

  2. Jag är alldeles för dålig på att träffa mina vänner sådär. Måste ändras pronto känner jag efter att ha sett hur mysigt ni haft det! 🙂

  3. Jag säger bara: solcellsladdare till mobilen! Liten, enkel och perfekt för alla soliga dagar på stranden eller i parken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg