Att ha en hjälpreda i sin trädgård.

 

3V6A1297

 
 

Åh, jag måste bara visa de här bilderna jag tog på Buse igår!

Regnet och åskan hade dragit bort, kvällssolen var perfekt låg och röd och Buse var ute och testkörde vattenkannan jag fått (blogg-gåva, kannan finns här) och ljuset blev precis sådär magiskt som man alltid hoppas på men aldrig kan styra. Han älskar att vattna och det är lite mer effektivt att låta honom göra det med en kanna än att låta honom gå loss med vattenslangen (vi testade det senare en gång, det blev lite… blött).

Han kan hålla på i timmar med det där. Och strunt samma om det precis regnat, det är ett enkelt nöje.

 
 

3V6A1317

 
 

Han fick sällskap.

 
 

3V6A1326

 
 

Flera som var nyfikna, minsann.

(De andra två? Om de skulle komma fram när Buse håller i en vattenkanna? Hell no).

 
 

3V6A1361

 
 

Och titta vad som slagit ut i år också!

De planterade jag förra året i den där krukan och de har bannemig överlevt för ännu en säsong.

 
 

tradgard

 

3V6A1371

 

3V6A1374

 
 

Som en liten tavla i vår trädgård.

Och idag! Idag ska jag till Malmö och fotografera innan jag hämtar upp en påse räkor och beger mig till parken för en picknick under ett träd med några av mina tjejer – vi har i vanlig ordning mycket att fira/avhandla/planera så det ser jag fram emot i vanlig ordning. Vädret lovar 26 grader och delvis sol och jag kan inte tänka mig ett bättre väder för en picknick än just det – det får inte vara för stekande och det får inte vara för kallt när man ska sitta på en filt och prata tentor, småbarn och sommar med räkor i munnen.

Och sen bär det av hem igen! Och ja, det blir min onsdag, det.

Vad ska ni hitta på?

 

12 kommentarer till “Att ha en hjälpreda i sin trädgård.

  1. Jag fyller faktiskt år jag. Å firar med en vanlig onsdag! 😂 Jobb å löptur medan stora sonen tränar fotboll efter det! 👌🏻

  2. Lovely! Vilket underbart foto den med Buse, Haggis, diamantvattenkanna och pion. Å vädret är ju perfekt för picknick.

    Å ikväll blir det trning med en vän som precis kommit hem från Paris och har lite att berätta. Kanske blir mer snack än träning om jag tänker efter. Men i varje fall ”häng” med en fin och saknad vän.

  3. Åh vad fina bilder!! Vi har varit en sväng till vårt sommartorp och klippt gräset, sedan hem och fixat online-incheckning på flyget, på lördag drar vi till vårt hus i Spanien. Där finns inget gräs att klippa:) Två vitt skilda typer av fritidsboenden men lika underbara!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg