Att vara söndags-casual.

 

3V6A2017

3V6A1971

3V6A2002 (1)

 
 

Hej söndagskväll!

Nu är vi tillbaka på balkongen efter middagen och jag är så mätt att det nästan gör ont efter att ha käkat aioli och potatis tills det helt enkelt inte gick längre. Och här är en dagens minsann; världens skönaste brallor jag hittade på Zara innan vi åkte (här), ett linne från samma ställe och så ett par solbrillor (här) som jag ä l s k a r eftersom de inte bara är snygga utan framförallt inte så delikata – de tål lite hårda bebisnypor från Noah när han sliter dom av mig sjuttio gånger per dag.

Hur vi har det?

Jag vågar knappt tjata, men det är fantastiskt skönt. Vädret är ju lika bra hemma såklart, men det är ju även miljöombytet ni vet – och att ha SEMESTER på ett helt annat sätt än hemma. Och så pojkarna som får uppleva allt vad utlandssemester innebär; den mjuka sanden och palmerna och det svaga susandet av vinden som söver Noah som inget annat.

Japp.

Vi har det fint, vi har ju det.

 

2 kommentarer till “Att vara söndags-casual.

  1. Fina byxor, vad har du för storlek i dem? Tror att vi har ungefär samma storlek men Zara kan ju vara lite små i storlekarna…. Mysigt med semester, skulle vi också behöva 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg