Att fortsätta med strand, igen.

 

3V6A2176

 
 

Håhååå vad inte jobbigt detta är!

Som ni vet är vi lite vanemänniskor så vi har ganska snabbt hittat en rutin även här;

går upp vid halv åtta, äter frukost (herregud pannkakor med socker och kanel och honung i morgonluft kan vara det godaste) och beger oss sen ner till stranden fullpackade med saker. Jag upphör aldrig att förvånas över hur mycket saker man (vi) faktiskt släpar runt på när man har barn – det är luftmadrass och simfena och snorkel och badkläder till Buse, handdukar och solparasoll, en påse med blöjor och barnmat och vatten och så solcreme och allt annat man ska ha med sig.

 
 

3V6A2190

 
 

På morgonen är stranden nästan folktom och vi njuter i fulla drag,

jag har lite svårt för när det är för mycket folk på samma ställe och är inte så förtjust i poolområdet av den anledningen, den tar vi på eftermiddagen när många har dragit sig undan därifrån istället. Det är något med små barn och stora folksamlingar som gör mig nervös, jag vill kunna se Buse vid varje tillfälle och särskilt när det är i anslutning till vatten och guppar det små huvuden överallt så spelar det ingen roll om jag är strax bredvid honom; jag blir ändå stressad av all liv och rörelse.

Så stranden på förmiddagen är en hit;

det är stilla och varmt och kristallklart vatten och det blir samma sak varje dag:

 
 

3V6A2207 (1)

 
 

Buse bygger slott vid vattenbrynet, iklädd hakfena och enhörningsbadbyxor.

(Badbyxorna är från Mini Rodini, och hakfenan har han ju fått av Eva och den finns här).

 
 

noah

 
 

Jag och Noah tar dagens första bad!

Det roligaste är att bli lyft rakt upp i luften och sen ner i vattnet. Hysteriskt. Eller att sitta själv och plaska så att det yr precis överallt.

 
 

3V6A2311

 

3V6A2316

 

3V6A2360 (1)

 

3V6A2378

 
 

Stranden är perfekt för små barn;

långgrund och med stilla vatten, och Noah har verkligen den roligaste tiden i sitt liv och leker sig andfådd bland sand och mjukt vatten runt benen. Och efter dagens första bad somnar han gott på en luftmadrass i skuggan, och sover sen djupt med Buse fortsätter med badandet.

 
 

3V6A2422

 

3V6A2430

 
 

Och sen är det lunch innan vi går tillbaka till hotellområdet och fortsätter dagen i poolen!

Så det är så vår dag ser ut även idag; jag sitter och skriver på balkongen medan de andra packar ihop dagens packning och alldeles snart ska vi gå de få 100 meter som är mellan oss och den vita sanden och sen ska vi njuta häcken av oss tills det är kväll och vi somnar toktidigt efter sol och bad.

Jag har inget att klaga på, alls.

Och så många dagar kvar.

[Noahs badkläder kommer från KappAhl, min bikini från Lindex finns här, min ”kimono” som har fickor och funkar precis lika bra som klänning finns här, och hur jag knyter en sjal för att skydda håret (ett sätt av många) finns efter önskemål på Instagram på @attvaranagonsfru].

 

2 kommentarer till “Att fortsätta med strand, igen.

  1. Det låter precis som dagarna vi har framför oss när vi åker till Cypern om fyra veckor. Upp tidigt för att kunna njuta av mornarna på stranden när det sånär är tomt på folk, släpandes diverse uppblåsbara flytetyg, handdukar (blir många såna med fem i familjen ; ) solkrämer (det absolut viktigaste för oss när vi är i solen vi fyller en hel liten kylväska med krämer) flaskvatten och ett och annat tidsfördriv. Men nu när barnen börjar bli större är vi ju fler som kan släpa och det underlättar massor 😄
    Eftermiddagarna blir alltid vid poolen, så skönt att svalka av sig strandevärmen och bli av med alla sandkorn som letat sig in både här och där 😉
    Och visst har vi varmt här hemma oxå men inte närmelsevis så underbart som ni har det – så njut järnet nu!
    Kram Malin ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg