Att ha det som det ska vara igen.

 

3V6A3213

 

3V6A3222 (1)

 
 

Stoppade nyss in huvudet i sovrummet och knäppte några kort på Haggis och Tant som somnat liksom utslagna efter en veckas hundpensionatande. Tooka ligger i soffan och snudd på snarkar, hon – det är alltid Tooka som är gladast över att bli hämtad men också hon som sen tjurar i dagar för att markera att det där var inte okej. Ingen lämnar Tooka på ett hundhotell ostraffat, det ska man ha klart för sig.

Och HERREGUD vad trött jag är! Men där ute är grillen igång för andra gången idag, och det blir en god middag innan jag ger upp och kryper ner under täcket och slocknar. En god middag, en dusch och kanske början på en film.

Mer än så ger jag mig inte på en lördag som det här.

 

7 kommentarer till “Att ha det som det ska vara igen.

  1. Måste fråga om ni inte kvar ’spöket’ el har det hänt henne något? Jag kanske missat när du skrivit om det.
    Välkomna hem till Svedala igen! Lottie

    1. Nej nej jag skrev ju om det senast igår? Det är inga problem med Spöket, hon är hos Fru Sederblad sen vi åkte på semester och får nog stanna till måndag.

  2. Åh vilken tur! Jag måste läst slarvigt och kom plötsligt på jag inte sett henne på ett tag tyckte jag…mitt åt! 🙂

  3. Att hämta hem hundarna efter en veckas semester måste vara helt ljuvligt! Sid blir ju som en studsboll när han ser mig när jag har varit borta några timmar. Den där ovillkorliga kärleken som djur ger kan få mig att gråta vilken dag som helst, det är helt underbart.

    Sov gott!

  4. Åhhh mysigt, bådemed hundarna o grillandet! Längesen du skrev om vad för gottis ni lägger på grillen, minns dina cravings för potatis med dipp och rödbetor och chevre. Du skriver så gott att snålvattnet rinner till. Så gärna lite mat-inspo om du har något gott på grillen idag ❤️

  5. Har också saluki! Och en lurcher. Vi har dom alltid i sängen men är lite orolig inför framtida bebisar. Hur gör ni? Blir det inte väldigt hårigt i sängen? Hur har ni gjort med barnen? Kanske otydlig fråga haha, tänker bara om vi ska avvänja hundarna vid det innan bebis kommer eller om det ska finnas några slags regler för när man får ligga där….

    1. Våra sover i sängen när dom vill, det är inga problem. Ingen av pojkarna sover ju i vår säng om det inte är ngt särskilt. Och som du säkert vet så fäller dom ju inte så mycket så det funkar fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg