Att fixa fötterna med en bandit.

INLÄGG I SAMARBETE MED MAYBEAUTY

3V6A5670

 

 

Igår var jag som sagt hemma hos Banditen för att hålla henne lite handbasis-sällskap och äta lunch. Och för att vi skulle ha lite trevlig hemma-spa-tid tillsammans tog jag med två stycken fotmasker från MayBeauty. Jag har ju skrivit om dom där innan och de är verkligen fenomenala på att ta bort förhårdnader och ta fram de där mjuka, lena sommarfötterna man hemskt gärna vill ha.

Och varför inte förena nytta med nöje?

 
 

3V6A5675

 
 

Banditen har ju till råga på allt brutit en tå som ni kan se, så det var extra välbehövligt med lite omvårdnad och sällskapstid.

Hur man använder fotmasken är superenkelt!

Först sätter man fötterna i ett fotbad och låter dom mjukas upp lite, sen torkar man av dom och tar ut masken som är som två stycken plaststrumpor kan man säga. Inuti dom finns själva masken.

 
 

3V6A5686 (1)

 
 

Såhär ser dom ut när de kommit på!

Som såna där besöksskydd man får på sjukhus ni vet, fast fyllda av bra saker.

 
 

3V6A5689

 
 

För att den ska verka extra bra sätter man på strumpor ovanpå. Då syns den knappt dessutom (och man kan gå lite lättare, utan strumpor blir det lite halkigt).

Det känns svalt och skönt, inget stickande eller så.

 
 

3V6A5691

 
 

Och så väntar man i två timmar!

Så där satt vi hennes säng och såg ut som Lillstrumpa och Syster Yster och åt vindruvor och snicksnackade under tiden. Himla trevligt!

 
 

3V6A5705

 
 

Och efter två timmar tar man bara av strumpor och plastsockar och sköljer av fötterna och torkar dom lätt med en handduk. Mina brukar bli lite skrynkliga efter att ha gottat sig i 2 timmar, men lenare på en gång. Och sen efter ungefär 3-5 dagar börjar det yttre hudlagret flagna och det där mjuka undertill kommer fram och man har babyfötter igen! Hur bra som helst.

Vill ni också testa? I samarbete med MayBeauty har ni 30% rabatt. Koden ni ska ange är emmafot30 (rabatten dras i kassan) och hela erbjudandet och mer om masken kan ni läsa HÄR.

 

Rekommenderade inlägg