Att ta med lunch till en handbakis.

 

3V6A5651

 
 

3V6A5663

 
 

3V6A5661 (1)

 
 

3V6A5709

 
 

Igår körde jag förbi Sibylla och hämtade upp lunch, och sen till Banditen för att äta!

Det blev hamburgare för min del (jag älskar deras hamburgare) men det primära var att hålla henne lite sällskap sådär dagen efter ett partaj när hon alltid är sänkt och inte kan göra något, och att få en chans att få sitta i hennes säng och snicksnacka lite tillsammans ett tag. Så det gjorde vi; åt lunch och hade hemmaspa (mer om det sen) och lät den varma luften komma in genom balkongdörren – igår var det ju sommar igen! Idag har det dock gått över och regnar som aldrig förr, och jag hoppas att det ska lägga sig till imorgon för då ska jag iväg med pojkarna på en liten grej som absolut inte gör sig lika bra i ösregn.

Och det märks att det börjar bli sommar, inte sant? Min kalender är fullsmockad med saker som ska göras men nu är det mycket utflykter, små besök och sånt också som planeras in och skrivs ner och inte bara jobb. Det är Drömmen och Västkusten och sommarträffar och helgerna fylls upp mer och mer och får mig att längta efter hel ledighet allihop så att man kan utnyttja vardagarna också och inte bara de där lördagarna och söndagarna som plötsligt blivit för få. Men det dröjer till sista veckorna i juli innan den startar och tills dess trollar vi semester där det går på vardagar, helger och lediga kvällar.

Så mycket roligt att se fram emot. Sommaren är svårslagen på det viset.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ta med lunch till en handbakis.

  1. Härligt med en full kalender med roliga äventyr! Ni vetksr alltid hitta på en massa skoj! kan du inte sätta ihop ett blogginlägg om roliga sommarutflyktsmål, barnvänliga och vuxenvänliga, matställen, café, små smultronställen med växter och inredning etc… Hade uppskattats från min soda som sitter pch skriver en utflyktslista över sommaren. Kram på dig Emma!

  2. Det hade vart en bra ide tycker jag också, du verkar ha många små mysiga ställen att tipsa om:) Ska ner till Apotekarns trädgård i Juli, då hade det passat bra med lite andra utflyktsmål också! Ha en fin dag/ Eva

  3. Jaaa det vill jag också ha! Jag och min höggravida syrra ska semestra i Skåne i mitten av Juli. Det enda vi har planerat hittills är att åka till Eriksgården i Sjöbo och äta bärbuffé! (Fantastisk grej btw!!!)
    Vi kommer bo i Malmö, så en inlägg om dina Malmöfavoriter vore också väldigt uppskattat! Hoppas att ni får fint väder imorgon på er utflykt!!
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *