Att ha ett magiskt badrum.

 

3V6A5956 (1)

 
 

Alltså – S Å fint det kommer bli i badrummet!

Där kan ni se golvet och en del av kommoden; det är bara väggarna och speglar kvar som ska fixas. Det är fullt funktionellt idag, bara ”dekor” som ska på, och det kommer alltså en spegelpanel där det är vitt idag och ovanför det kommer stuc från Kalklitir.

Jag älskar hur det börjar ta form, älskar det.

 
 

3V6A5941

 
 

Hela kommoden!

Byggd av ett gammalt skåp som styckats lite för att få rätt höjd, och bänkskivan är gjord av två gamla brädor från huset. Bakom ska det finnas två speglar som jag hoppas kommer i veckan, och när speglarna är här och stuc:en är på kommer panelen och sen är det klart, ho hoo.

Golvet är så himla fint också, det är ju svårt att välja från en katalog men detta var verkligen så vackert live som det var på bilderna – mjukt turkost med infällda ”snirklar” och mönster i mässingsfärg, och ser sådär perfekt gammalt och lite smutsigt ut.

 
 

3V6A5926 (1)

 
 

Hörnan där badkaret kommer stå!

Där kommer stuc in mot det kaklet vi medvetet gjort ”trasigt” så man kommer se det ganska tydligt, kommer även fälla in en del av panelen där. Säkert en himla pillande för killarna men om dom tycker det är jobbigt så har dom i varje fall inte sagt nåt.

 
 

brum

 
 

Älskar blandaren också som sitter på väggen;

den är så himla vacker och jag hade vår koppar-utedusch som inspiration när jag letade. Nästan när jag precis gett upp och tänkt se om vi kunde göra något med uteduschen inne så hittade jag den här (Badex) och mot kaklet passar den perfekt.

Åt höger ser ni handfatet jag klädde in i kopparblad som står på golvet i lilla delen och väntar på att blandaren ska hämtas i veckan så att den kan komma upp på sin skiva, och där ser ni golvet lite bättre också.

 
 

3V6A5951 (2)

 
 

G o l v e t alltså.

Ja ja.

 
 

3V6A5953

 
 

Och här ser ni hur det kommer se ut!

Detta enastående badkar – det jag knappt kan bärga mig att få bada i. Och så det böjda dusch-huvudet som nickar ovanför, fönstret som är högre än mig och de trasiga kakelkanterna –

för mig är detta en dröm, bara gjord för Drömmen.

Och här får jag ta söndag.

 
 

14 kommentarer till “Att ha ett magiskt badrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg