Att ha ett Buse-rum i Drömmen.

 

3V6A6210

 
 

Minns ni Buses rum i Drömmen?

Det ser precis likadant ut ännu. Den gamla järnsängen jag hittade på auktion för typ 300 kr (!), det liggande timret som Kalklitir var här och hjälpte mig att måla med Celadon Primo och kakelugnen i glada färger som inte fungerar men som är vacker som få.

Ett litet krypin på övre våningen, mitt emot vårt sovrum, och där han kan sitta i timmar och leka eftersom leksakerna han har här hinner hamna i glömska mellan gångerna och är som nya för varje gång.

 
 

3V6A6238

 
 

I taket fäste jag några slingor Happy Lights så det svävar små glödande bollar när det är tänt, man kan se några sticka fram i hörnet på bilden ovan. Den lokala elektrikern (en av våra grannar) tyckte nog att jag var lite knasig, men det kan man ju bjuda på – och resultatet blev ett mjukt sken som är lite roligare än en traditionell taklampa.

 
 

3V6A6214

 

3V6A6208

 

3V6A6221

 
 

Och det var en liten titt in i Buses rum, det!

Och det har redan hunnit bli onsdag vilket innebär att imorgon bär det av igen – mot skogen och sjön och Drömmen, och med en förhoppning om en varm och regnfri midsommar.

Det ska bli så skönt att komma tillbaka.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha ett Buse-rum i Drömmen.

  1. Drömmen verkar vara väldigt underbar och vacker! Fint väder hoppas vi verkligen på, ska fira midsommar ute i Hölminge som ligger en bit ifrån er dröm tror jag om jag förstått rätt var ni har stugan 😊

  2. Hi hi! Precis en sådan gammal elefantplansch fick min grabb när han var i Buses ålder. Nu är han 38 och planschen hänger med än efter att varit med i barnkammare, tonårsrum, studentboende och ett par egna lägenheter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.