Att inte vara den enda som lyssnar.

INLÄGG I SAMARBETE MED BOOKBEAT.

3V6A6372

Det är inte bara jag och mannen som fastnat för ljudböcker (även om jag nog mer gått loss på e-böcker den senaste tiden så är det ju så himla bekvämt att ha något att lyssna på när man kör bil eller flyger som ni vet) utan även Buse. Han kan ju inte läsa ännu men lyssna kan han och gör det gärna, och ibland vill han höra en bok när vi inte har möjlighet att sitta ner och läsa och då är ljudböcker perfekt. Som när vi kör till Drömmen till exempel, då kan han höra sina favoriter i sina lurar och jag och mannen lyssna på våra via kabel till bilstereon och så får alla som dom vill.

Den som går mest varm från BookBeat just nu är Super-Charlie och Gosedjurstjuven av Camilla Läckberg. Den har han som vanlig bok också och mer eller mindre kan den utantill, och att kunna lysen spå den under en tråkig bilfärd är guld värt.

Så det får bli ett tips! Inför längre bilresor; hitta barnens favorit och sen är det bara att luta sig tillbaka. Och som ni vet har ni just nu en månad gratis på BookBeat – tusentals ljud-och e-böcker och ingen bindningstid. Koden ni ska ange är Attvaranågonsfru och BookBeat hittar ni HÄR (erbjudandet ändras från 2 till 4 veckor när ni skriver in koden).

Mycket nöje!

//

Rekommenderade inlägg