Att åka hem igen till skåne.

 

3V6A6628

 

3V6A6626 (1)

 
 

Och så blev det lördag ja, och dags att åka hem.

Några fönster blev det inte målade, jag var för förkyld, men en dörr blev fixad som ni ska få se sen – det blev dock bara en av två, för jag hade köpt för lite färg; men en är bättre än ingen tänker jag och jag blev iallafall riktigt nöjd med utfallet. Så nummer två ger jag mig i kast med nästa gång, helt enkelt. På semestern. Och de där rosorna jag suktar efter, och fönsterna som jag absolut inte suktar efter men som måste göras i vilket fall. Fasaden håller sig ännu fin i sin Falu Rödfärg så den får vara i minst ett år till, men fönsterfoder och fönster är en annan femma som inte låter sig skjutas på så länge.

Men nu hem och förbereda en söndag med mannen på jour och vad som nu kan tänkas bli en lämplig aktivitet med två pojkar i Ystad.

Tack Småland, för den här gången.

[kimono – Spell]

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att åka hem igen till skåne.

  1. Har insett att jag också behöver en kimono; att ha istället för gamla badlakan när jag går till och från stranden hemma i kvarteret. Kimonon ska ha färg och/eller mönster som inte så tydligt visar blöta fläckar när man går hem efter badet. Då kanske denna funkar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *