att lista topp 3 PTR-ansiktsmasker.

 

3V6A7181

 
 

Som ni vet har jag en sjuklig samling ansiktsmasker och jag har provat det mest avis det här laget kan jag nog säga. Så jag tänkte att vi kunde kika på mina topp 3? Jag använder ju nästan uteslutande Clinique som hudvård men när det kommer till masker så har Peter Thomas Roth tagit mitt hjärta med storm, så det blir topp 3 av PTR.

Först ut, och min absoluta favorit, är Cucumber Gel Mask som ni ser på bilden. En helt underbar, svalkande, snäll mask som lugnar huden och tillför fukt. Den här är nog den jag inte skulle klara mig utan, särskilt inte nu i sommar – den är som en intensiv after sun på något vis, och när jag fick lite soleksem på smalbenen på Mallis (hur nu det gick till med spf50, tror det är mina p-piller som spökar) så smörjde jag på den här och dagen efter hade det lugnat sig så mycket att det inte syntes. Den använder jag ofta som nattmask, kanske 3 gånger i veckan, och den är så snäll att den går att använda efter kemisk peeling och sånt om man nu gör såna behandlingar vilket jag inte vågat mig på ännu (har en paniks rädsla för att få typ blåsor och att huden ska frätas av typ). Men ljuvlig!

 
 

3V6A7186

 
 

Nummer två är Rose Stem Cell som är en mask som ska göra huden fastare och minska fina linjer. Den är otroligt lyxig och dryg och framförallt doftar den himmelskt av ros. Den ska verka i 10-15 minuter och den använder jag 2 gånger i veckan skulle jag tro och huden blir klar och får en fin lyster.

 
 

3V6A7195

 
 

Och så askunge-masken!

Den här, Brightening Bubbling Mask, gillar jag nog mest för att den är så himla rolig – det är ett slags skum kan man säga och när du lägger den på huden börjar det pirra och bubbla av syre och det känns att något händer. Den här ska göra just det; nästan kolsyra huden, och skjuta in syre. Resultatet är en rosig, fräsch hy – det håller inte i en vecka men absolut för en kväll, så denna tar jag innan jag ska iväg på något speciellt.

Och det var mina topp 3 av Peter Thomas Roth. Har ni testat?

 

12 kommentarer till “att lista topp 3 PTR-ansiktsmasker.

 1. Åh shit alltså jag som har blivit en total cremenörd sedan i höstas. Nu måste jag ju bara prova dessa! Jag köper alltid någon ny kräm när jag är på ansiktsbehandling och så möblerar jag runt i mitt badrumsskåp och myser bara av att se alla tuber och flaskor. Det gör verkligen skillnad för hyn att ha bra produkter. När barnen har somnat så brukar jag köra min kvällsritual med rengöring, ev mask och fuktkrämer. Lyxigt så det förslår 🙂 tack för tipset!

 2. Nej har inte testat, men nu är det dags. Var köper du dina? Vet du om Babyface är okey (i djungeln med piratkopior)?
  Tack snälla för tipsen!
  Kram

 3. Inte testat Peter. Apropå kemisk peeling så behöver du inte oroa dig. De syror som används idag är väldigt snälla och har du aldrig gjort det tidigare så börjar de alltid med en något lägre syra för att senare eventuellt gå upp. Kram

  1. Åh jag vet, men det är ju så jäkla läskigt! Bara vågat mig på såna där pads, men inget på salong som är starkare.

 4. Minns att man fick små exemplar av PeterThomas Roth schampo när jag bodde på Hilton hotell en gång för ett par år sen o jag blev frälst. Beställde hem några hudprodukter från PTR senare o var mycket nöjd. Minns ju inte vad de hette men det var dels en peeling o så en ögoncreme. Kändes väldigt lyxiga produkter, o doftar himmelskt. Ska nog ta o klicka hem lite nytt igen 🙂

 5. Inte testat, inte hört talas om märket och jag tror banne mig inte att jag använt ansiktsmask någon endaste gång i livet?! Men du gör det alltså flera gånger i veckan – jag är sjukt imponerad. En del shoppar ju mer än de sedan använder men du har verkligen underlag för att ge oss recensioner. Måste säga att jag blev sugen på att prova den gröna eller rosa (ta bort fina linjer, yes please). Tack för tipsen!

 6. Gurkan är grym. Min hudterapeut har PTR och jag, med min problemhy, acne, ärr och röda partier…baaah gahhh är glad att hitta något som fungerar.
  Jag rekommenderar varmt ansiktstvätten i ”gurkserien” med efterföljand serum på kvällen, vilken fräschör! Kanske bör jag testa rosen, men det är nog i själva verket drakblodet jag ska ge mig på.
  Har du acne, tidigare kanske använt MD Formulations, get PTR ett försök, för mig har det fallit väl ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg