Att åka mot Öland!

 

3V6A6518 (1)

 
 

Jamen godmorgon!

Idag är det dags för långhelg med killarna och vi styr bilen mot Öland! Vi har nämligen blivit inbjudna av Böda Sand att spendera en helg där och jag som bara varit på Öland en enda gång är så himla spänd på att få se stränderna och allt det där andra som väntar; jag har aldrig semestrat på en camping eller stugby i vuxen ålder heller och har liksom mest bilden efter Böda-programmet på TV ni vet, men efter att ha kikat runt och sett hur EXTREMT mycket det finns att göra för framförallt Buse så tror jag nog att det här för honom kan vara i bästa-upplevelsen-klass med Mallis. Mini-disco (vilket han ä l s k a r), lekplatser, aktiviteter och räkor – det kan inte bli fel. Och strand! Herregud vad skönt det ska bli att spendera några dagar på stranden tillsammans, den ser magiskt fin ut.

Så nu väntar en massa timmar i bil, och sen tillsammanstid på Öland.

Lycka.

 

10 kommentarer till “Att åka mot Öland!

  1. Helt underbart vi far hem idag efter en veckas vistelse med underbart väder o roliga aktiviteter för dottern ♡

 1. Åh, Böda sand är en sandstrand av hög klass. Är vädret bra är det som att åka utomlands. Åker ni över bron eller tar ni färjan? Vad ni än väljer så kommer Buse tycka att det är något magiskt. Se till att se en vacker solnedgång över Kalmarsund också.
  Njut och ha en mysig trip.

 2. Det var längesedan vi var på öland, vi bor på västkusten och det blir mest söderut. Jag vet inte om ni har varit på astrid lindgrens värld i vimmerby, vi åkte alltid dit på somrarna när barnen var små och jag tror att buse skulle älska det. Ha en fin minisemester.

 3. Öland är underbart, tipsar om Byrums raukar, Strandvägen från Byxelkrok o söderut. Klipporna i Äleklinta.
  Kanske en båttur till Blå Jungfrun(Blåkulla)
  Kram
  Islandgirl

 4. Kan inget annat än att bli avundsjuk 😉 måste oxå rekommendera Gårdby kafé och lanthandel. Inget ölandsbesök är komplett utan att ha varit där. Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg