Att ta en promenad ner till stranden.

 

3V6A7253

 

3V6A7269

 

3V6A7276

 

3V6A7279

 

3V6A7298

 
 

Godmorgon!

Vaknar upp till en sol som försiktigt visar sig och alldeles ljummen morgonluft, och äter frukost på den lilla altanen och funderar på vad vi ska hitta på idag. Förmodligen blir det vattenlandet med piratskepp och vattenrutschbanor, men även en stund på stranden som vi redan promenerat ner till igår och njutit av. Så himla vackert; alldeles kritvit och lång och stilla. Jag förstår er som kallar det för Sveriges Hawaii.

Noah promenerar själv lite överallt nu; går på staplande ben på den lilla stigens brädor och sitter sen i sanden och låter den rinna mellan fingrarna med nöjt pratande. Världen är så otroligt spännande för en ettåring, så mycket att upptäcka.

 
 

3V6A7301

 
 

Ho hoooo, bebis!

Det är så tyst och lugnt här, med sol mellan tallarna och sovande stugor och bara lite fågelsång som blandas med radion. Som att vara på Drömmen men med salt luft istället för järndoftande.

Nu ska bara Buse vakna också och sen börjar ännu en dag med ändlöst mycket kul för en liten kille som har spring i benen och bad i hjärtat, och för hans lillebror som mest är lycklig över att få upptäcka och över att få vara med. Jag har ätit en vaniljbulle från bageriet trots att klockan egentligen är för tidigt och det känns på alla sätt att det är ledighetstid.

Så nu sätter vi igång varsin bok i lurarna ute på verandan, mannen och jag, och väntar på att dagen ska vakna.

Ljuvligt.

 

3 kommentarer till “Att ta en promenad ner till stranden.

  1. Fina, fina Öland. Vi tillbringar mycket tid där då vi bara bor en bro bort. Det finns så mycket att se och uppleva från norr till söder, alla årstider. På senare år har jag bara besökt Böda i månadsskiftet aug/sep (hundutställning) och tidiga morgonpromenader på den stranden är fantastiskt. Jag kan också rekommendera Kalmar med en massa roliga aktiviteter för barn.
    Ha fortsatt fina dagar.

  2. Alltså. De där stapplande stegen är mina favoritsteg. Hur hjärtat liksom slå lite extra fort och hårt när det blir snedsteg och går långsamt. Och nöjdheten som strålar i ögonen. Det är fina grejer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg