Att ha en tisdag i skogen.

 

 3V6A0699 (2)

koket

 
 

Godmorgon!

Här hemma har vi vaknat tidigt; det är svalare idag men fortfarande inget regn – Haggis tassar runt, runt och väntar på att Mamma och Sockervadds-Göran ska vakna så att Tage, Lisa och Olle ska komma ner och hälsa efter natten. Det är en speciell känsla att ha sju hundar hemma må ni tro, men det går fantastiskt bra och framförallt Olle och Haggis leker så tungorna hänger i knähöjd.

Imorgon har jag en fotografering sen kör vi hem en sväng till Ystad för Buse ska på kalas – sen åter till skogen igen för att fortsätta sommarlovslivet och fönstermålandet. Jag kan inte fatta att vi redan varit här en vecka, tiden susar liksom iväg när man egentligen vill att den ska gå långsamt som sirap. Eller gå bakåt. Helst det.

Men idag blir det en tisdag här ute, med sju hundar och besök och allt det där andra som är Drömmen.

 

4 kommentarer till “Att ha en tisdag i skogen.

  1. Allt är så vackert att man blir galen 🙂 eller snarare lycklig, du är helt fenomenal på att se det vackra och är min guru när det gäller inredning! Tack för all inspiration, sluta aldrig blogga!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg