Att trolla lite.

 

3V6A9893

 
 

Just det! Gick igenom lite bilder och kom på det här.

Med mig till Kreta hade jag den här skönheten jag fått av Anastasia Nordic; ett sammetsklätt lite fodral som fick Nelly att skrika upphetsat på hotellrummet och slita den åt sig med ivriga fingrar. Är det Modern Renaissance?! gastade hon och vände och vred på det. Den har jag sett MASSOR av på youtube!

Nelly är, för er som inte vet, en ögonskuggejunkie utan dess like och det här lilla fodralet är alltså Anastasias nya palett.

 
 

3V6A9897

 
 

Själv är jag inte så bra på just ögonskuggor så när Nelly frågade om hon kunde få testa paletten på Jenny såg jag fram emot att få se hur hon trollade lite, och få lära mig några egna trix själv. Så vi tog fram den här och så Anastasias Glow Kit (sååå fina highlighter för solbrun hud i den) och så satte Nelly igång!

 
 

3V6A9902

 
 

Det blev mjukt och alldeles lagom på Jenny.

Ska vi kika?

Före:

 
 

3V6A9890 (1)

 
 

Sån snygg kvinna!

Och efter:

 
 

js

 
 

Samma snygga kvinna, bara lite extra glöd och skimmer. Åh.

Ja, säga vad man vill men det är roligt det där med smink. Hur bara lite kan göra mycket för glöden och den där lystern som jag själv är så glad i.

Ytlighet måhända, men likväl förtrollande roligt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg