Att ha tagit en sväng till Fröjd.

 

3V6A2165

 
 

Igår var det om sagt sämre väder och vi gav oss ut på lite äventyr.

Vi styrde bilen mot Fröjd af Sverige som ni nog vid det här laget vet att jag älskar, och jag såg fram emot att få vandra omkring där inne och titta på allt vackert och bli inspirerad i en timme eller så. Bästa utflyktsstället om ni är i närheten av Osby – man kan inte låta bli att hålla andan litegrann när man är där.

(Dagens var en jumpsuit från Nantuckets rea, samt en gammal MB-väska).

 
 

3V6A2173

 

3V6A2178

 

3V6A2182

 

3V6A2186 (1)

 

3V6A2189 (1)

 
 

Jamen ni ser ju så vackert!

Mängder av krukor, möbler, skåp, textilier och småpynt som man inte kan se sig mätt på. Däremot kan man bli väldigt mätt av deras Carbonara – vi beställde in tre stycken och slafsade i oss alltihop, även det som Buse inte orkade. Så. Gott. Alldeles len och krämig grädde och mycket parmesan – precis som jag vill ha den.

Sen shoppade jag lite; hittade en liten kruka och sen något som jag velat ha sen vi köpte Drömmen men inte hittat – ni ska få se sen så förstår ni min förtjusning. Och så köpte vi med oss morotskaka hem för det är alltid bra att göra, och så körde vi tillbaka igen genom hällregnet och kom hem lagom tills det lättat upp och solen orkade sig fram litegrann på kvällskvisten.

Och nu står jag här hemma i Drömmen och lyssnar på ljudbok och målar insidan av fönsterna och det är så tråkigt att det inte är klokt, men fint blir det så det är okej ändå.

Hej söndag, bland spröjs och Jo Nesboe.

 

4 kommentarer till “Att ha tagit en sväng till Fröjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg