Att ha ett himla hundliv.

 

3V6A0506

 
 

Det är ju som sagt inte bara vi som har sommarlov, även flickorna njuter av skogsluften och ledigheten.

Jag har sagt det förr; det märks S Å tydligt att de trivs här, Tooka som annars alltid är surmulen (hon är född sån, en riktig pessimist) får något som kan liknas vid lycka i svansen och går med fjäderlatta steg och får ett stort saluki-leende när hon sprungit en runda över stockarna. Spöket är å andra sidan alltid glad men är lite mindre ängslig här och vågar sig på nya saker, och Tant som konstant är bubbelgumsrosa i sinnet blir om möjligt ännu mer hund och flamsig av skogsluften. Och Haggis, som vi får bära ner för trappan varje morgon, ligger utslagen allt som oftast och snarkar så det hörs genom två rum.

 
 

3V6A0498

 

3V6A1800

 

3V6A1812

 

3V6A1796

 
 

Så det är inte bara vi som lever upp, varvar ner, tar dagen som den kommer.

På onsdag ska jag hem för två dagar, jag har ett bröllop på torsdag i Simrishamn, men sen bär det såklart hit igen för en sista vecka ungefär innan vi får stanna i Skåne – jag har lite åtaganden den sista veckan som inte kan skötas från skogen, men det känns ganska okej ändå. Jag har fått sammanhängande Drömmen-tid för att klara mig med att bara spendera helger här i höst.

Och än så länge;

bara måndag.

 

11 kommentarer till “Att ha ett himla hundliv.

 1. Hur sjutton lever ni vardagsliv med så många hundar o promenader ex om ngn av er är bortrest, tycker det är jobbigt o få ihop vardagen när min man är borta o då har vi bara en stor hund o två ben över 6 år!! Nyfiken😊

  1. Tja, det är ju vinthundar så de rastar varandra – man måste bara ge dom möjligheten att springa fritt. Sen jobbar jag ju största delen hemifrån, och reser vi bort har vi hundvakt eller pensionat 🙂

 2. Hej:)! Vi tänkte ta ett besök till Ystad idag. Tänkte jag eventuellt kunde få ett tips på vart man kan äta den godaste salladen:)?
  Tack på förhand!

  //Therese

   1. Hej. Tack för svar:)! Tyvärr laddade min telefon ur innan jag han se ditt svar😟. Men vi hamnade på en liten bakficka till Hotell Continental tror jag det var, och åt inte sallad men en supergod burgare😄.

    //Therese

 3. Härliga bilder😀, Har själv två hundar och har precis flyttat och ska köpa ny soffa. Jag tycker det är jobbigt för hundarna hårar ner och smutsar ner… Hur tänker du kring klädda möbler och hund. Känns som att skinn går bort iallafall! Ljusa färger känns ömtåligt och mörka som hårsamlare🤔🤔🤔

 4. Underbara hundar! Vi har länge tänkt att skaffa en Italienare för dom är ju bara underbara men älskar också Saluki. Har dock fått för mig att Saluki kräver mer motion och har mer jakt ”i sig” du verkar ju vara rätta personen att fråga:). Vad tycker du?

  1. Hm, ja, saluki är mer vinthund skulle jag säga och italienare mer ”hund” om du förstår vad jag menar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg