Att ha ett litet Spöke.

 
3V6A5469
 
3V6A5534 (1)
 
spoket
 
 

Såhär liten är Spöket.

Som en liten bebis som helst ligger nästan på rygg på ens arm och blir buren runt, runt. Allra helst är hon uppe i ansiktet på dig, det är ett rasdrag för Italienare – på youtube svämmar det över av filmer på Italienare som svärmande sitter på sin husses eller mattes bröst och trycker sitt lilla ansikte mot deras. Ljuvlighet i en liten förpackning.

Många undrar också hur tusan vi får plats när vi packar? Svaret är takbox och ingen vagn. Hundarnas bur tar hela bagaget såklart, så väskor etc packar vi i takboxen och mjuka saker som täcken i bilen. Det enda stället vi åker till (mer eller mindre) där vi behöver både hundar och vagn är ju Drömmen, och här har vi en extravagn stående så den behöver vi aldrig transportera. På så sätt går det faktiskt ganska smidigt.

Och nu tar vi fredag här, med lite sällskapsspel och cirka hundra doftljus.

(Dagens är världens härligaste linne med justerbar halsringning, det fick jag av Jenny på Kreta och det finns HÄR, samt ett par gamla cirlce of trust-jeans som hänger med ännu).

 

10 kommentarer till “Att ha ett litet Spöke.

 1. Sån är vår lille Sid också men han är ingen italienare, han är bara tja Sid. Haha
  Allt går att lösa om man bara vill. Vi var tre barn, två vuxna och minst en tax när vi åkte till sommarstället när jag var liten. Oftast körde vi mors apelsinorangea Opel, ingen kombi. Det gick hur bra som helst. Ja bortsett från att jag och min ena syster var lika åksjuka som taxen. Många stopp blev det på 16 mil.

  Vackert linne!

 2. Älska vinthund! Speciell hjortisarna. Mailade dig för ett tag sedan angående kenneln Haggis kommer ifrån. Tack för svar. Där fanns inga valpar just nu men vi hittade en annan liten ljuvlig valp.
  Snartsnartsnart har vi en liten egen ljuvlig hjortis.
  Träffade honom i onsdags. Idag köptes ny bil en kombi såklar). Nu kollar mannen på burar till bilen och jag kollar fina halsband;) Takbox ska oxå fixas.
  Lääängtar.
  Såg hjortisar första gången live i början på december, sen fick du en i julklapp. Sen började google infernot. Om tre veckor är vår dröm verklighet.
  Tack för underbar blogg med de vackraste av bilder och beskrivning av det som hör de bilderna till.

 3. Hur mycket motion kräver era hundar? Hur länge klarar de sig ensamma hemma utan er, har ni hunddagis om ni är borta länge eller hur löser ni det? Så himla fina!

  1. De kräver att få springa fritt några gånger i veckan, plus promenader. De lämnas aldrig ensamma mer än två, tre timmar – åker vi bort har vi hundvakt eller pensionat.

 4. Åh underbara Spöket <3, Hon är så vacker…Hennes ögon är så Djupa Uttycksfulla…jag Älskar Spöket på avstånd, här igenom.
  TACK Emma för bildserien…fint och att få se hur liten hon är.
  Hur fungerar hon med Ert senaste tillskott Haggis, hon är ju större och ett kraftpaket , om det är något Du vill dela.
  Ljusa SommarKramar från Ninni.

 5. Åå jag harcockså ett litet spöke hör hemma, Merlin nyss fyllda 4 år. Älskar honom till döds!! Är nyfiken på vilken kennel Spöket kommer från? Funderar på ev skäktskap (-:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg