Att vara på plats där vi vill vara igen.

 

3V6A2422 (1)

 
 

Jomen, nu är vi här igen.

Vi kom igår och ute är vädret lent och mulet, ingen blåst utan alldeles vindstilla och mjukt i luften. Jag gick i vanlig ordning upp vid sex i morse och begav mig ner till sjön för en och en halv timmes morgonfiske – det har blivit en rutin nu nästan som ger ett lugn som är svårt att förklara; både att vandra skogsstigarna under löven och att stå med gummistövlar ute i vatten och titta på ett flöte eller veva in ett drag.

Jag fotade ju ett bröllop igår så nu har jag någon dag av redigerande framför mig, men jag ska också ta tag i de där små överfönsterna som ännu finns kvar, annars är det mest några dagar framför oss av semester – den är snart slut, så nu passar vi på att bara vara. Mamma och Sockervadds-Göran kommer någon dag med båten och sen ger vi oss ut på sjön om vädret tillåter. Något att längta efter.

Men nu; frukost och bröllopsredigering, sen fönster.

En fin fredag i skogen.

 

8 kommentarer till “Att vara på plats där vi vill vara igen.

  1. Vilken ljuvlig hundhög! <3
    Jag måste få fråga, hur gör ni då ni reser? Alltså, vart får ni plats med alla hundarna (i bilen)? Och så småbarn, grejor och allt det där 🙂

  2. Hej! Jag är så glad att jag har hittat din blogg! Dina bilder är verkligen fina, en sån speciell och härlig känsla. Love it 🙂

  3. Åh, önskar att jag var lika morgonpigg! Tips för en nattuggla? Är ju så skönt att komma upp tidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg