Att starta sista semesterveckan.

 

3V6A5613 (2)

 

3V6A5622

 
 

Och så startar sista semesterveckan.

Dock kommer vi inte vara här hela veckan, tyvärr, utan måste hem imorgon. Onsdag till torsdag är det mässa i Köpenhamn och mannen har lite att göra han också, och sen har jag ett bröllop på lördag så det blir liksom ingen idé att köra tillbaka för en dag. Men, men. Drömmen står ju kvar för alla helger och annan ledighet, men det är alltid lika vemodigt i vilket fall. Det är en sån extrem lisa för själen att vara här; att fiska, att leta blåbär och att vandra i skogen och leta efter de där kantarellerna som faktiskt har börjat poppa upp och som jag och mamma skrapade ihop nog av till en kantarellmacka igår. Smörstekta, färskplockare kantareller alltså. Blir inte godare än så.

Men,

vi har två dagar kvar.

Så nu gör vi det bästa av dom.

(Klänningen är från Le Salty, ett märke som jag fick upp ögonen för när Jenny hade med sig två till Kreta, och som är ett billigare alternativ till Spell. Jenny hade dock beställt från Australien, därför blev jag extra glad när KyssJohanna tagit in märket i sortimentet. Den finns här).

 

7 kommentarer till “Att starta sista semesterveckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg