Att ha ett arbete utfört.

 

3V6A5314

 
 

Jo, men nu är ju fönsterna klara och jag är så h i m l a nöjd med att det blev gjort. Det blev ljusare och fräschare på en gång och klart värt det vansinnigt tråkiga arbetet med att tejpa, grunda, kladda och vänta. Tänkte att vi kunde passa på att kika lite hur hela det stora rummet ser ut? Ni har ju sett det förr, men ändå.

 
 

3V6A5320

 

3V6A5330

 

3V6A5328

 

3V6A5325

 

3V6A5334

 

3V6A5373 (1)

 

3V6A5340

 
 

Älskade hus!

Nu har jag varit ute och morgonfiskat några sista kast för den här gången iallafall, och jag vet inte hur ni har det men här har hösten verkligen börjat smyga sig in med regn och vindar och svalare temperaturer, och det gick liksom som över en natt. Augusti kan ju hålla värmen och visst kan sommaren komma tillbaka, men jag vet inte? Känns som om hösten nog bestämt sig för att knacka på redan nu, och för egen del är det helt okej – nu svänger det mot svampplockning och gulnande träd och mjukt regn här ute istället och den säsongen är lika älskad den.

Men iallafall;

hemfärd idag, mot en höst med mycket jobb, roliga projekt (Buses rum ska ju flyttas upp till exempel) och en längtan tills nästa gång vi kan komma hit. Nästa helg kanske?

Drömmen finns ju kvar, oavsett.

 

12 kommentarer till “Att ha ett arbete utfört.

 1. Så himla vackert!

  Jag tycker också att hösten har börjat knacka på. Jag tror dock att det kommer en sväng till med varmt och härligt väder men nog är det allt lite krispigare luft.

  Och du, jag fiskade igår och tyckte om det! Tänk vilken skillnad det gör att fiska med någon som peppar en och har roligt tillsammans med en än en som skäller och gormar för att man råkar sätta draget i bottnen. Tänk som min svåger fördärvade för mig då när jag var 13 år och fiskade för första gången. Tur att jag har en underbar man som bara log och sa, vi har fler drag och när de tar slut finns det nya i affären.
  Nu ska jag köpa mig ett eget fiskespö!

  Ha en skön vecka!

 2. jag är så pepp för hösten! roliga projekt, fantastiska höstkläder, innekurarmys! det känns som livet står och stampar och kommer komma igång i höst! ska bli spännande att följa Buses flytt uppåt och hur du inreder. Du vet att jag är så förtjust i din inredningstalang! <3
  kram på dig hjärtat!

 3. Hej Emma. Väldigt fint! Var har du köpt bilden med skelettet och de två händerna som syns på bild tre och fyra ovan? Hälsningar Kajsa

 4. Hej! Så ljuvligt vackert du har…
  Vart har du köpt bänken, den under fönstret med saltlyktorna på? Letar efter en sådan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg