Att ha gjort CIFF dag 2.

 

3V6A5730

 
 

Och igår var det ju dag två av CIFF och vi hade två saker inbokade; CIFF Kids med barnsaker och så Malene Birger för inköp. Aj lavv inköpen på Malene Birger, man blir ju liksom helt sjuk av att sitta där och se allt vackert som kommer om några månader!

Men först; CIFF Kids.

 
 

ciff2

 
 

Det var roligt att flanera omkring i hallen och titta på fina barnsaker, även om det gott kunde vara fler utställare som hade annat än kläder om ni frågar mig. Men visst blev det mycket ooooo och aaaaaaa hos många utställare och vi hittade lite godbitar och en del som kommer beställas in framöver.

 
 

3V6A5751 (1)

 
 

De här stolarna är ju så söta att det inte är klokt!

 
 

3V6A5753 (1)

 
 

Smarta ”ät-mattor” med tallriken i form av en kanin. En sån vill jag ha!

 
 

3V6A5756

 
 

Vackra träleksaker. Och så vidare.

 
 

3V6A5761

 
 

Efter CIFF Kids var det dags för lunch!

Vi hamnade på mitt favoritställe Café Norden (ni MÅSTE ta en brunch där om ni får möjlighet) och vi beställde dock inte brunch men gott och väl lunch – en nachos supreme för 2 personer full av kyckling och cheddar och annat mumsigt.

 
 

ciff3§

 
 

Så himla mysig miljö också!

 
 

ciff4

 
 

Och sen mina damer och herrar var det dags för Malene Birger!

Allt är så genomträngt och snyggt i deras showroom; svarta dörrar och kritvitt och mustiga heltäckningsmattor. Och vårens kollektion är fabulös – pastell och siden och lite mer bohem än de senaste åren. Och accessoarerna kommer i en FANTASTISK färgställning! Ni får se på nästa bild, ho hooo.

 
 

3V6A5780

 
 

Och avslutningsvis hängde vi lite i deras trädgård. Jamen ni ser ju; en gammal bill fullastad med toksnygga väskor (och där ser ni det cognacsfärgade mot printet, tyckte det var så snyggt!) och lite solstolar och annat härligt. Och vi hade det varmt och skönt vilket vi njöt extra av när Jenny fick reda på att det samtidigt var 4 (?!) grader i Karlsborg.

Och nu är jag alltså hemma igen och ska tydligen ge mig på att måla Buses nya rum idag. Gud vet vart den idén kom från, men det slog mig att han är ju borta hos farmor&farfar idag och skulle säkert tycka det vore jättekul att få komma hem till ett nytt rum. Så idag gäller det att sätta fart; nu ska jag alltså först jobba undan och sen ge mig på att måla om hela det stora rummet där uppe och någon byrå och annat som jag nog inte alls hinner med men som jag tänker att jag iallafall kan börja med. Så hurry, hurry!

Här ska det tydligen målas.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha gjort CIFF dag 2.

  1. Tack för fina bilder! Buses nya rum? Ska han byta rum eller kanske får killarna ett gemensamt lekrum, där er au pair har bott? /Nyfiken i en strut

    1. Tanken är att BÅDA pojkarna ska bo där uppe sen, men än så länge är Noah för liten. Så nu flyttar vi upp Buse, så får Noah ta Buses rum tills han växt till sig.

  2. Hej Emma! En väninna till mig har nyss fått barn och jag skulle så gärna vilja ge henne den där kameran i trä. Var och när kan jag köpa den? Pris? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *