Att åka på bröllop med färg i håret.

 

3V6A5781 (1)

 
 

Igår åkte jag till färgaffären och tvingade en stackars personal att bryta en färg sex gånger innan jag fick tag i rätt kulör till ovanvåningen, och sen åkte jag hem och satte igång.

Tanken är alltså att båda pojkarna ska flytta upp så småningom eftersom det rummet är så stort och med lätthet kan husera båda och ändå lämna ett ganska stort gemensamt lekutrymme; men eftersom Noah är för liten för trappor än så länge så blir det så att Buse får flytta upp först och så får Noah ta hans gamla rum tills även han kan flytta upp. Så igår målade jag och skruvade upp sängen och började att flytta upp saker, men hann såklart inte riktigt klart – så fortsättning följer.

Men idag ska jag fota bröllop (med färg i håret), så idag blir det Lund och en stor dag för ett brudpar.

Rummet fortsätter vi med imorgon.

 

9 kommentarer till “Att åka på bröllop med färg i håret.

 1. Längtar tills du lägger upp bilder på Buses rum. Den härliga färgen till det vackra golvet…. Kommer säkert bli över snyggt. Hoppas brudparet slipper regnet. Ha en skön helg. Kramizzar Natascha

 2. Så himla fin färg :), påminner om den jag har på mina krukor i köket. Köpte små skålar på Indiska och tog med till färgaffären för jag tycker den färgen är så snygg 🙂 å de fixade exakt samma.
  När du fotar bröllop, är du där på middag och fest också eller är den endast jobb?
  Stor kram Åsa

  1. Bara jobb 🙂 jag känner ju inte brudparen så jag är inte där som gäst utan som fotograf. Sen ibland täcker jag även middag och fest, men då är det också jobb 🙂

 3. Hej Emma!
  Jag vill tacka dig för att du med din blogg hjälper mig igenom en tung tid kantad av sjukdom. Du sprider så mycket glädje och klokskap och ger mig massor av inspiration tills sedan när jag orkar börja göra saker igen. ”Att vara någons fru” är min snuttefilt i vardagen 😊
  Varma hälsningar från Monica

 4. Åh vilken fantastisk färg!
  Jag har en fråga; ser du när folk ”pinnar dina bilder” ? Får du någon notis eller så?
  Jag älskar Pinterest och ser dina bilder där ibland, undrar alltid då om du får reda på hur mycket bilderna sprids?
  Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg