Att ge en liten tjuvtitt på Buses nya rum.

 

3V6A7779

 

3V6A7784

 
 

Ho hooo, det börjar så smått komma på plats där uppe i Buses nya rum – jag har så mycket annat just nu bara att jag får springa upp och fixa när jag hinner, men det är inte så värst mycket kvar. Lite tjuvtitt kan jag ju bjuda på i vilket fall, känner jag – så nu fick ni det.

Färgen på väggarna var den jag bröt fram i färgaffären (jag ska ge er receptet sen, för er som inte vill vänta finns det på Instagram @attvaranagonsfru) och den blev precis så som jag önskat; lite dovt petrolfärgad på nåt vis. Jag ska leta upp en perfekt matta modell större, få hem en stol till skrivbordshörnan och lite annat trix men sen är det klart och Buse kan känna sig stor i ett nytt rum där uppe och inte behöva dela med Noah.

Och idag då? Idag flyger jag till Stockholm; jag ska träffa två eventuellt nya kunder och sen slår jag följe med Jenny som ändå är uppe på inköp och ser vad hon hittar på. Alltid mycket roligare med sällskap. Och så hem imorgon igen, och på torsdag väntar frisörbesök och jag är sugen på en lite större förändring (blir man inte ofta det på hösten?).

Så, så ser det ut här. Vad ska ni hitta på? Alltid lika roligt att få höra.

 

11 kommentarer till “Att ge en liten tjuvtitt på Buses nya rum.

 1. Vilken härlig färg! Snart dags att göra om lite i sonens rum för mig också, han är åtta nu och vill nog gärna ha lite mer inrett för en stor kille. 🙂

  Vi åker hem från Gotland ikväll och imorgon börjar jobb och fritids… Lite skräckblandad förtjusning att komma in i vardagslunken igen!

 2. Like a fairytale 🙂
  Inte så spännande än, jobbar, men ikväll blir det filmmys. En gång i veckan (minst) ska vi ha tid för något sådant även i veckorna hemma har vi tänkt 🙂
  En mer avslappnad höst är planen alltså 😉 Men än njuter vi ett tag till av sommarfeelings och äter middagen ute på altanen 🙂

 3. Så fin färg! 🙂
  Jag jobbar till fyra å kväll ska jag gå på ett ute-cirkel-träningspass som jag övertalat en kompis att hålla här i vår lilla by. 😉

 4. Alltid lika roligt att följa dina projekt! Du inspirerar så mycket och för att använda ett Emma-uttryck så strösslar din blogg lite glitter över vardagen. 😊
  Är nu nyfiken på hur du målar bakom elementen?
  Själv bor jag i ett gammalt hus och just idag står trädgårdsarbete på schemat.

 5. Håller med ”Ekenäsliv” – som ett rum ur en saga är precis det som dyker upp i mitt huvud när jag ser bilderna. Älskar åskmolnsfärgen på väggarna 🙂
  Fortsätt inspirera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg