Att ta med sig middagslyxen.

INLÄGG I SAMARBETE MED LINAS MATKASSE

3V6A8135

 

Vi hade några rätter kvar ur Linas Matkasse så jag tog helt enkelt med mig allt till Drömmen den här gången.

Det jag tycker är så himla bra med Linas är att man slipper fundera på vad som ska ätas – det är redan förberett och levererat och det enda man behöver är att tillaga det. Jag har ju testat Barnkassen och Originalkassen sen tidigare och nu blev det Inspirationskassen vilken nog är vår favorit om man måste välja – det har varit så roliga recept och så mycket råvaror jag aldrig ens hört talas om innan som vi nu fått tillaga och smaka.

Och igår var det dags för ännu ett recept ur kassen när vi ändå hade mamma och Sockervadds-Göran på besök.

 

3V6A8225

 

Ett litet urval av vad man får med i påsen;

alltid schyssta råvaror och svenskt kött, bland annat.

 

3V6A8233

 

Igår blev det Limebakad torsk med citrongräs, koriander och kokosmjölk!

Jamen ni hör ju.

Torsken ugnsbakades med skalet från en lime i ugnen i en kvart, ris kokades och såsen gjordes på citrongräs, kokosmjölk, vitlök, ingefära och sambal (och silades) och till det serverades det skogschampioner, Pak soi och rödlök som fått fräsa i en panna.

 

3V6A8248 (1)

linas

 

Mycket uppskattat av både vuxna och barn!

Rent praktiskt funkar det så att kassen kommer hem varannan vecka (de veckor du vill ha leverans, du kan pausa och återuppta prenumerationen precis som du vill) och är komplett med receptblock och allt. Det enda du behöver köpa till är några få saker som står specade redan innan så att du är redo när kassen kommer. Och just nu får du, förutom prova-på-priset på från 299 kr kasse, en salladskasse med utan extra kostnad när du beställer! Salladskassen innehåller fräscha salladsrecept att ha till maten eller som förrätt. Mums.

Koden är TACKAEMMA (är ifylld redan om du går via länken) och hur du beställer och vilka kassar du har att välja på hittar du HÄR.

 

7 kommentarer till “Att ta med sig middagslyxen.

  1. Fungerar det även om man provat på Linas förut? Gissar att man ska vara ny kund.

    Ä L S K A R fin blogg!!! Den enda bestående, år ut och år in. <3

    1. Men åh, tusen tack! Och du, jag vet faktiskt inte hundra men testa och se om koden funkar ändå? Tror den gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg