Att ha haft sköna dagar.

 

3V6A7911

 
 

Jodå, Tooka var mycket nöjd med att komma fram till Drömmen och få spendera en helg där – även om det kanske inte syns. Hon älskar ju det där stället, precis som vi andra, och hon sprang som en galning i trädgården med sin extraflock (Tage, Lisa och Olle ni vet) och det är en syn att ha sju stycken glada hundar i full galopp runt huset.

Magiskt.

 
 

3V6A7902

 
 

Och båten var med!

En Askeladden som var smidig att transportera och som hade en elmotor som det inte hördes ett knyst av – man bara gled fram ljudlöst över vattnet.

 
 

3V6A7901 (3)

 

3V6A7913

 
 

Och så har det dukats upp på de vindpinade utemöblerna och ätits ute;

sommaren har dröjt sig kvar och gjort kvällstemperaturerna behagliga och i fredags satt vi ute länge länge och åt och pratade.

 
 

3V6A8155

 
 

Långt efter det hade börjat mörkna.

Det har helt enkelt varit vansinnigt sköna dagar som i vanlig ordning gärna hade fått vara en vecka eller så istället för bara en helg. Men nu är vi hemma igen och Buse ligger i vår säng här bredvid mig och dricker iskall juice och har ont i halsen, så det blir vab imorgon för min del (med lite pusslande dock, Noah ska till tandläkaren på morgonen).

Men;

fulltankade av allt en själ kan behöva inför en ny vecka. Det är vi.

 

4 kommentarer till “Att ha haft sköna dagar.

  1. Drömde om dig inatt! Skulle skriva ett brev till dig om hur fantastisk jag tyckte du var. Skrev o skrev men blev aldrig klar..ett evighetsprojekt 😅 Sen var jag helt plötsligt hemma hos din familj och kom ihåg att jag var förundrad över att din mamma hade en helt vanlig furutrapp… Märkligt 🙈 Tänkte i alla fall skriva här och säga att jag verkligen tycker att du verkar vara en helt fantastisk kvinna. Ambitiös, kreativ, omtänksam och superduktig. Älskar historierna du lägger fram och att du är personlig fast ändå med så mycket intigritet. En underbar förebild för alla tjejer där ute ❤ Ha en fin dag! 🙋

  2. Mmmm Zinfandel. Vad är det förr gott i formen? Potatisgratäng? Ser ut som kolhydrater iallafall. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg