Att vara tillbaka till vardagsmåndag.

 

3V6A8119

 
 

Och så var det vardag direkt på något vis;

hemma med Buse och hans onda hals, packar paket och har varit med Noah på hans första tandläkarbesök – allt innan klockan ens blivit tio. Skulle egentligen försökt göra klart det sista av Buses rum idag men det får vänta tills han mår bättre, det där med att vara high maintenance när han är sjuk har han fått av sin mamma och det ska bäddas svalt och ges iskall äppeljuice och väljas filmer och jag förstår honom fullt ut – klart man ska bli extra omhändertagen när man inte mår hundra.

Annars är det en riktigt rolig avslutning på augusti som väntar; nästa helg ska jag och några vänner ha en tjugotalsfest för att fira av sommaren, det var alldeles för längesen vi gjorde något uppstyrt, och sista helgen är det dags för Paris igen och jag blir alldeles fjärilsfladdrig bara jag tänker på det. Det är Maison&Objet som väntar och att få vandra i de mässhallarna på dagen och omfamna Paris på kvällen ska bli alldeles underbart, för Paris stal mitt hjärta sist och har inte släppt taget ännu.

Men först är det alltså alldeles vanlig vardag, med vab och jobb och allt det där andra som är livet det också.

Klänningen på bilden har jag fått av KyssJohanna, den finns här och koden Attvara20 ger 20% på allt utom rean till och med imorgon klockan 16:30.

 

3 kommentarer till “Att vara tillbaka till vardagsmåndag.

  1. Fått av Kyss Johanna liksom 😉 vi andra dödliga får gräva djupt i plånböckerna för att ha råd med en klänning för 2500 kronor :/ Men oj vad du i den klänningen skänker glädje ändå och inspiration till att kanske hitta något liknande något billigare någon annanstans 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg