Att ta fredagskväll!

 

3V6A8383 (1)

 
 

Vad skönt med fredag, hörni.

Jag och Buse kom ganska nyss hem efter att ha sett Hitta Doris (söt men inte överväldigande bra) och nu har han lagt sig tillrätta i sitt riddartält mitt i stora hallen med cirka hundra gosedjur och sin padda och vilar sig lite efter sitt kvällsbad i badkaret med alldeles för mycket bubblor. Han håller fredag, helt enkelt.

Och det ska vi också göra; Noah ska snart läggas för natten och sen blir det nog en film i sängen skulle jag tro, med en burk Ben & Jerrys – deras nya S’wich Up är ju galet god och helt oemotståndlig – och sen ska jag sova som en liten stock för att vara redo för morgondagens partaj.

(Och just det! Ni som bor i Helsingborg med omnejd; jag måste ju tipsa er om att Blackballoon håller lyxloppis och lagerutrensning på alla sina varumärken imorgon på Flugsnapparegatan 1 i Helsingborg mellan klockan 9-14, och hon har ju så himla mycket fint så jag hade åkt dit på momangen om jag inte skulle till Malmö. Står mer på deras fejjansida här).

Men nu; fredagskväll deluxe!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg