Att åka och hålla fest!

 

3V6A8341

 

3V6A8345

 
 

Hej lördag!

Här springer jag runt med värmespolar i håret och försöker komma ihåg allt som ska packas ner, och snart åker jag mot Malmö för att möta upp några av tjejerna på ett hotell, pynta restaurangen och sen få någon timme tillsammans bland hårspray  och smink innan det är dags för fest. Det ska bli så vansinnigt roligt att samla vänner och skapa en liten egen värld tillsammans med flappers, fjädrar och pärlor.

Och imorgon sätter jag igång med Buses rum igen, jag ska försöka leta upp en matta som jag har i huvudet men aldrig sett (inte det enklaste) och så ska det skruvas upp lite krokar i taket – sen är det minsann klart!

Men nu tar vi festlighetslördag, tycker jag.

 

4 kommentarer till “Att åka och hålla fest!

  1. Hej Emma, hoppas att du får en fabulös kväll!

    Och jag vet att det är privat men jag är så orolig för Nicole. Hur mår hon? Är det väldigt illa nu? Det var så länge sen hon gjorde något inlägg på IG eller bloggen och jag kan inte sluta tänka på henne. Krama henne från mig och hoppas att hon orkar återhämta sig. 💔❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg