Att gå på nästa russin!

 

cd

 
 

Och så var det dags för nästa russin ur kakan, och den här gången från CountryDreams.

De har ju ett så h i m l a stort sortiment men här ovan är lite saker som jag fastnade för lite extra när jag surfade runt:

1. En vrålsnygg, ledig kavaj (ja ja jag vet, men jag och kavajer hör liksom ihop) från American Vintage. Så galet snyggt stylad också, älskar när man kan dra upp ärmarna och få den där lånat-av-pojkvännen-känslan. Den finns HÄR och kostar under tusenlappen.

2. Alltså, hur fina benvärmare?! Ovanpå ett par tjockare strumpbyxor eller bara som de är. Jag vill direkt ha såna här uppstickande ur mina gummistövlar till flera lager kjol ute i Drömmen. De är från Odd Molly och finns i tre olika färger HÄR.

3. Toksnygga byxor, lite lika Malene Birgers men till ett avsevärt bättre pris. Kommer från Soft Rebels och kostar 699 kr. Finns HÄR.

4. Åh UGGs! Finns det något skönare att lulla runt i? Dessa låga tycker jag allra bäst om. De hittar man HÄR.

5. Gummistövlar är ett måste inför hösten, och ska man hänga på lekplatsen eller plocka svamp så kan man ju likaväl göra det i snygga gummistövlar. Hunter gör ju det där bäst, dessa var så snygga i färgen tyckte jag och de finns HÄR.

6. En snygg höstkappa till ett bra pris om man jämför med många andra, den här modellen kommer från Selected Femme, kostar 1299 kr och hittas HÄR.

7. Och så slutligen en schysst klocka, dessutom på rea. Snyggt med cognacsfärgat band mot de blåa detaljerna! Den är från Triwa och finns HÄR.

Ja, det är ju inte klokt vad mycket fint det finns.

 

1 kommentar till “Att gå på nästa russin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg