Att gå på underklädes-russinen.

 

lal

 

När man plockar russin får man ju inte glömma underkläder!

Åh, som jag är t o k i g i underkläder, det gör liksom så himla mycket för känslan tycker jag – har man nåt fint under så lyser det igenom på nåt vis i hållning och allt – och välsittande underkläder gör bannemig underverk. Dessutom finns det ju få saker som är så lyxigt som ett paket med vacker spets eller skräddade linjer.

Så här kommer mina favoriter i La Leias nuvarande webbsortiment!

1. Om du vill ha världens snyggaste bikini så för guds skull passa på nu när den är på rea! Seafollys Goddess är oslagbart vacker och den här röda färgen är ljuvlig. Till nästa säsong eller till vintersemestern, kanske? Finns här.

2. Åh, ingen gör underkläder som Chantal Thomass! Älskar, älskar, älskar hennes kreationer och det här setet i mitten är inget undantag. Det finns så mycket vackert att det är svårt att välja, men du kan se allt här.

3. Efter Chantal Thomass är Chantelle en favorit. Sen jag fick barn kan jag bara ha balconette eftersom det finns för mycket hud och för lite innehåll för något annat (det rynkar sig liksom, ni är säkert många som fattar vad jag menar) och Chantelle kan verkligen det där med balconetter. Framförallt Merci tycker jag ger en så himla vacker form; liksom rundad och mjuk. Finns här.

4. Nere åt vänster måste jag ju ha med det som jag utnämnt som världens bästa axelbandslösa bh. Det FINNS ingen bättre, jag lovar. Har haft mina i år och de sitter fortfarande som berg, rör sig inte en millimeter, och är dessutom snygg. Kommer från Wonderbra och finns i lite olika färger här.

5. Och under den en vrålsnygg, riktigt hög trosa som dessutom håller in och stödjer upp. Ingen hemlighet att jag gillar höga trosor, tycker det är så old glamour på nåt vis. Ju högre desto bättre på mig som inte kan ha såna som slutar vid naveln (av samma rynkanledning som att jag inte kan ha push up). Finns här.

6. Och för dig som gillar färg och mönster; längst ner till höger den superbra axelbandslösa i ett riktigt schysst tyg. Kärlek på den. Finns här.

Och det var underklädesrussinen, det.

Vojne, vojne.

 

5 kommentarer till “Att gå på underklädes-russinen.

  1. Alltså, nummer 6 <3 Jag dör så snyggt! Kanske opraktiskt, men SNYGGT! Det ä rju underbart när man liksom får välja sina kläder utifrån vad man vill ha för underkläder på sig. Drömmer om det. I en framtid kanske 🙂

  2. Håller med dig, har man snygga underkläder på sig så spelar det inte så stor roll vad man har på sig i övrigt. Man andas liksom självförtroende på något konstigt sätt. Älskar också den modellen från Wonderbra, köpte två stycken när jag gifte mig. Ha en fin dag. Kram Annika

  3. Vart hittar man trosor som sitter kvar och inte hamnar mellan skinkorna??? har provat ALLT blir galen , livet är för kort för osköna trollor

    1. Jag har två favoriter; cheekies från VS och så Cosabella (finns också på La Leia). Mellantinget mellan full Trosa och string; sitter över halva skinkorna liksom och glider inte in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg