Att vara Paris-klädd, dag.

 

3V6A9249

 
 

Paris, alltså.

Titta bara på det där huset! Vill man inte genast hitta sig en lägenhet där, med sisådär 3 meter i tak och flagnande tapeter och med ett stort fristående badkar i badrummet? Det vill jag. En lite nedgången, flagnad lägenhet där jag kan bygga miljöer och fotografera och gå runt i stor vit herrskjorta och kanske måla tavlor mellan varven.

Mhm.

Men! Nu var det inte gamla Paris-lägenheter jag tänkte att vi skulle prata om, utan vad vi hade på oss på dagarna. Ni har redan sett vad jag åkte dit i (den gröna byxdressen) och vad jag åkte hem i (skjortklänningen jag hade kvällen innan vi åkte). Men på lördagen då?

 
 

3V6A9034

 
 

Då såg jag ut såhär.

Obs på att jag inte hade de där skorna väl på mässan, riktigt så hardcore är jag inte – de må vara de skönaste högklackade jag vet men sju timmar på mässa fixar jag inte utan ballerina, så är det bara. Så de blev ballerina till sen.

 
 

pg

 
 

Men det blev alltså ett par skräddade shorts med hög midja, och till det en vit skjorta. Shortsen är ett rea-köp som jag är mycket nöjd med eftersom de dels är långa nog (nu ska man inte hålla på och tramsa om ålder och så, man klär sig som man vill oavsett hur gammal man är, men jag har adderat lite längd på shortsen med varje år tror jag – jag känner mig helt enkelt inte bekväm i nåt som slutar i en höjd där nåt annat kan trilla ut) och eftersom de har den där höga midjan som jag älskar. De finns här. Skjortan är från Malene Birger, den finns lite här och där, men bland annat här. Skorna är från Aldo, och väskan en Malene.

Det var det.

 
 

IMG_8328

 
 

Vi åt den drömmigaste frukosten båda morgnarna –

en ost-och skinkbomb till macka, men framförallt fick jag ÄNTLIGEN sätta tänderna i den där Roquefort-osten igen, den som serveras i skål med sked. Himmel alltså, efter en sån frukost orkar man vad som helst.

Och så lite apelsinjuice på toppen.

 
 

3V6A9245

 
 

Och Jenny då?

Hon såg ut såhär. I mycket passande t-shirt får man väl säga (finns här) och de där highwaist-jeansen som är så himla bra. Mycket fransk och tjusig.

Och sen sprang vi alltså på mässan i detta virrvarr av montrar och konstaterade att man absolut behöver 2 dagar på sig, och då hann vi nog bara med en tredjedel ändå. Tänk Formex gånger åtta ungefär, så får du en hum om hur himla stort det är – men SÅ rolig mässa där utställarna verkligen ansträngt sig nåt kopiöst för att skapa montrar utöver det vanliga.

En upplevelse, extra allt.

 

9 kommentarer till “Att vara Paris-klädd, dag.

  1. det enda jag tänker på är håren! ni är så fina i håret! vilken dröm att ha tid att locka och värma och platta och tupera och alltid var PUT TOGETHER. Nu sitter jag här med min hästsvans och drömmer om en privat frisör som bor i garderoben och som plockas fram var morgon. Ni är vackra kvinnor ni!

  2. Paris alltså…måste dit snart igen. Ho ho ho…jag gick in på direkten och norpade ett par shorts. Hur är de i storleken? Det fanns bara S kvar och ibland har jag S, ibland M…Priset var ju smått amazing så tack för tipset 🙂

    1. Eller hur?! Jag högg dom direkt. S komet bli bra, jag har S men XS i dessa (man är ju oftast smalast precis i midjan där de knäpps).

  3. Så smakfullt, avslappnat buissnes chict, toksnyggt !!!
    Emma Du klär så snyggt i de shortsen med Dina snygga spiror, Wow.
    Ljusa Kramar från Ninni

  4. Hej du vackra människa! 🙂 tack för dina fantastiska inlägg, de är heeeelt galet härliga! Jag har aldrig varit i Paris men sagt sedan jag och maken gifte oss att vi ska åka dit. Men andra resor har det blivit och Paris har liksom blivit kvar.. Då är det 18 år sedan vi gifte oss.. Ja ja hur som helst, lite tips vad man kan bo och vilka restauranger som man borde besöka skulle sitta fint. Så får jag ta med maken och möta våren i Paris..förhoppningsvis.. Eller har du skrivit det i ett annat inlägg? Tack igen för en härlig blogg!
    Annette 🙂

    1. Men fina du – tusen tack! Du gör mig SÅ glad. Jag har gett lite tips men här kommer det:
      Bo: Le Pigalle Paris. Kitschigt och ligger perfekt i Montmartre.
      Äta: Middag på Derriere följt av en cocktail på Andy Wahloo (ligger precis bredvid). En upplevelse man inte får missa! Frukost på Buvette, helt klart. Och är Roqueforden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg