Att bo in sig direkt.

 

3v6a9603-1

 
 

Och så var vi här igen och i vanlig ordning tar det inte så lång tid för nån av oss att bo in sig och känna sig som hemma. Det räcker mer eller mindre med att öppna dörren.

Det doftar alltid så GOTT här av doftljusen som verkar sprida doft även om de inte är tända, eller så dröjer det sig kvar efter timmar av ljuseldande när vi varit här, och jag tog Tant och gick direkt ut till ett av våra kantarellställen för att få ihop nog till en kvällsmacka. Buse kikade genom fönstret och gjorde tummen upp.

 
 

3v6a9622-3

 
 

Noah ville också titta ut…

 
 

3v6a9628-2

 
 

Och städa!

Den där sopskyffeln åker fram inin tre minuter och sen drar han den med sig genom alla rum, märkbart nöjd över tillvaron.

 
 

3v6a9631

 
 

Husets vackraste vy är nog fortfarande genom speglarna i badrummet. Där ser man duschen och kontorets ena fönster om man står mittemot (speglarna finns HÄR nu).

 
 

3v6a9637

 
 

Japp. Alla är nöjda.

Och i morse var jag ute tidigt och gick ner mot sjön som försvann i dimma och det var så vansinnigt vackert att man inte kunde tro det var på riktigt, och idag ska vi mest Drömmen-hänga och plocka svamp och ta ut hundarna i skogen och ha det på det där sättet man bara kan ha det när man är här.

Fullständig och total själavård.

 

9 kommentarer till “Att bo in sig direkt.

  1. Åh så härligt ni har det, själva hinner vi aldrig vara i vår dröm, men nån gång ska vi förhoppningsvis ta det lite lugnare och hinna åka dit och bara vara, och andas. Känns som om livet rullar på lite för fort ibland och att man inte riktigt hinner med att ”leva”.
    Annamaria

  2. Hej! Vad händer med Kung Fidolin? Var inne och kikade och det fanns nästan inga varor utöver Fancy Nancy? Hoppas verkligen inte du har tänkt stänga. Jag älskar ALLT där inne! 💝

    1. Nej gud nej 🙂 jag har inte lagt in något innan sommaren för att inte vara bunden hemma när vi ville vara i Drömmen, men på måndag får jag hem höstens leverans så ska den bara fotas och ordnas – så höstnyheterna kommer om någon vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg