Att komma nära.

INLÄGG I SAMARBETE MED EFI

3v6a9860

Jag har ju skrivit om EFI innan;

en rakhyvel med Wilkinson Sword-blad och som är så grym att det inte är klokt. Även om det nog var 2 år sen sist så är det fortfarande den här hyveln jag använder för benen när jag inte vaxar – för resultatet är så nära vaxat man bara kan komma, man blir mjuk som bara den och i mitt fall även utan att huden blir irriterad.

3v6a9862

Själva huvudet består av 4 blad (det är nog en del av hemligheten bakom resultatet tror jag, framförallt mot vanliga med 2 blad) och det klickar man bara på och av när man ska byta.

3v6a9882-2

3v6a9863

Och det bästa av allt?

Man behöver inget skum eller tvål eller raklödder – det finns liksom inbyggt runt bladen och skummar av sig själv. Känns lite ovant första gångerna att bara köra på utan nånting, men man märker fort att man får upp ett lödder och att den bara glider över benen.

Så; bästa rakhyveln ever om ni frågar mig. Och i samarbete med EFI får ni ett provpaket gratis med en rakhyvel och 2 refiller och betalar bara för frakten på 19 kr. Vill du så kan du sen få hem refiller var fjärde månad så att du alltid har fräscha blad hemma, men annars kan man avsluta abonnemanget inom 2 veckor så kommer inget mer. Mer om erbjudandet hittar du HÄR.

Topp, säger jag.

Rekommenderade inlägg