Att packa för resa och resa igen. Och igen.

 

3v6a9107

 
 

Hej onsdag!

Med morgondis och ett vardagsrum och en bukett med blommor eftersom man kan behöva det i ett rum ibland. Och med lite hjärtklappning, för just nu är jag inne i en liten galen period igen när allting ska ske precis samtidigt. Det blir ju så då och då och inget att hetsa upp sig för, för jag vet ju att det lugnar ner sig igen – men herregud vad man får pussla. Men jag är tacksam över hur mycket jobb jag har och då får det bli lite pusslande helt enkelt, är man egen så är det ett krigande varje månad och det är ju det jag tycker om. Egentligen.

 
 

3v6a8676

 
 

Men idag måste jag alltså packa.

För imorgon flyger jag och Buse till Stockholm, och hur mycket det än må finnas att göra så är dessa två dagar öronmärkta för oss – han ska få egen mammatid och vi ska göra sånt han tycker är kul och jag längtar ihjäl mig lite efter att få hänga med honom ett helt dygn. Och det går ju att kombinera lite; Jenny kommer upp med sin Ella som är lika gammal som Buse (ni förstår ju peppen – Buse älskar tjejer – de är världens bästa och hans jobb enligt egen utsago är ”att vara snäll mot tjejer”) och medan han och Ella har high life så hjälper jag Jenny med lite produktfotografering på hotellet också så blir det två flugor i en smäll. Man får vara lite kreativ.

 
 

3v6a9149-1

 
 

Och på fredag kommer vi hem, och då blir det att packa om för på lördag åker jag för Country-Dreams och fotar höstmode med Nelly, och är borta till måndag. Och på måndag hämtar jag pojkarna på förskolan när mannen har jour och ser till att ha lite tid med de båda och sen på tisdag så ska bilen packas full med kläder och rekvisita och steamer och så kör jag till Småland tur och retur över dagen för att fota Kung Fidolin. Och sen hem igen i tid för att få lite pojkpussar innan läggdags och SEN ska jag inte röra på mig igen förrän veckan därpå. Men ni hör ju. Logistik extra allt.

Så om jag är lite tråkig nu här inne så är det bara för att det är så mycket som ska roddas att jag knappt hinner ta upp kameran för något annat än det som ligger och väntar från kunder, och det som jag måste produktfotografera till Kung Fidolin. Det kom ju en leverans i måndags och när jag steg in på lagret igår kunde jag bara skratta åt högen av kaos som väntade på att sorteras, märkas, skrivas in och fotas – men jag fick faktiskt undan det igår, så nu är allt prydligt staplat och kollat och räknat på sina hyllor. Så nu kan jag fokusera på de följande dagarna istället.

Men imorgon startar vi ett dygn med allra mest Buse-häng och inga måsten.

Kärlek på det.

 

8 kommentarer till “Att packa för resa och resa igen. Och igen.

  1. Hej Emma
    Jag undrar om du inte kan skriva lite om hur du inrett dina soffor?
    Jag har själv två hundar och det är, Hmmm hur ska jag uttrycka mig….svårt att få saker och ting att ligga på plats. För att inte tala om att det bör vara tvättbart 🙂 Det du gjort med dina, både hemma och i drömmen väldigt snyggt.
    Tack för en underbar blogg
    / Annika

    1. Mycket enkelt: Linnelakan i dubbelstorlek draperade över och så några schyssta plädar och en fårfäll eller två strategiskt utplacerade och så låtsas man att det är bohemiskt och lite artsy och inte alls för att man behöver skydda sofforna med nåt som går lätt att tvätta ha ha.

      1. Aha, då ska här genast shoppas lite linnelakan. Fårskinn har vi så det räcker och blir över( kräsna primadonnor, du vet;) )
        Tack för svaret
        / Annika

  2. Ha det sååå kul!! Ta mycket bilder på ungarna när de busar!!! ¨å kul att se! 🙂

    Med vänlig hälsning Bella

  3. Inser, nu i efterhand, hur otroligt naiv jag var när det kommer till barnlivet och hur mycket planering och logistik det är att få ihop i vardagen!!! Lovade att ”aldrig bli sån” men man blir sån för det är så. Stockholm och kvallé-tid låter för övrigt fantastiskt mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg