Att fixa klassresan eller hjälpa föreningen.

INLÄGG I SAMARBETE MED VÅR BAZAAR

3v6a0479

 
 

Var du också med och sålde kakor eller korv när du gick i skolan, för att fixa pengar till klassresan?

Det gjorde jag – minns att det var plåtburkar med kakor, kanske 5 olika sorter, och det gällde att få iväg så många som möjligt för att klassen skulle kunna åka till Stockholm. Jag önskar att Vår Bazaar fanns på den tiden, för jisses vad bra prylar man får att sälja då!

Konceptet är detsamma; man kan som förening eller klass samla in pengar till sin klassresa eller stallrenovering eller ishall, men skillnaden är att här finns det produkter som folk faktiskt VILL HA och inte bara sånt man köper för att hjälpa till. Dessutom får man hjälp och råd av Vår Bazaars säljcoacher för att maximera utfallet.

Produkter som finns är till exempel:

 
 

3v6a0491-2

 
 

Karaff och toksnygga glas från Orrefors, keramik från Saga Form, smarta lösningar för luncher istället för lunchlåda, samt en hel drös med snygga och roliga produkter för barn – som förvaringspåsen ovan och plåtburken till exempel.

 
 

3v6a0498-1

 
 

Min favorit är helt klart påsen. Den skulle jag köpt på studs.

 
 

3v6a0487

 
 

I höstkatalogen kan man botanisera och se om det kan vara något för föreningen/klassen (det lär det vara) och deras informationspaket beställer man HÄR. Då är det alltså inga produkter som kommer hem eller nånting man förbinder sig till, det är bara ett matigt informationspaket. Om man väljer ”Blogg” under ”Hur hittade du Vår Bazaar” i rullistan får man dessutom 1000 kr extra vid start av försäljning OCH man är automatiskt med i en tävling om man sen börjar sälja där det lag som sålt mest vinner 10 000 kr extra till sin dröm.

Hur bra?

 

Rekommenderade inlägg