Att göra en Paris i Prag.

KLÄDER FOTOGRAFERADE I SAMARBETE MED COUNTRY-DREAMS

3v6a1979

 
 

Och igår blev det kväll, och vi var beredda att göra Prag!

Lite trötta efter att ha rest tidigt, men en liten sväng tänkte vi iallafall ta för att se vad Prag hade att bjuda på när man är där en lördag och har skratt i kroppen. Så Nelly letade upp en mixology-bar på TripAdvisor som hon tänkte kunde tänkas passa, och så beställde vi en taxi och begav oss.

 
 

3v6a1906-1

 

3v6a1925

 
 

Och såhär såg jag ut!

Fotograferad i hotellets roliga matsal full med riddarrustningar och tunga takkronor (receptionen har en stjärnhimmel målad i taket, mycket kitsch). Jag bar en skräddad byxdress från J Lindeberg med snävt liv och vida ben och kände mig mycket tjusig (den finns här).

 
 

3v6a1994

 

3v6a1980

 
 

Mixology-baren hette L’Fleur och var perfekt!

Väldigt mycket Andy Wahloo över hela stället med lite skruvad inredning, riktigt engagerade bartenders och världens märkligaste drinkar. Drinklistan var ett guldiga häfte där olika teman hade sina drinkar, och så serverades drycken i roliga behållare efter tema. Du kunde få en drink i ett grekost staty-huvud, en jordglob, en låda, en liten keramikskål med mera.

 
 

3v6a1982

 
 

Nelly var pepp och vacker.

 
 

3v6a1999-2

 
 

Jag fick en drink som smakade Jane Austen ungefär, ut en liten flaska med snirkliga mönster. Väldigt blommig och parfymerad och skir. Nelly fick en farlig historia serverad ur en döskalle.

 
 

3v6a2044

 

3v6a2059-2

 

3v6a2068

 
 

Och sen fick hon en fransk frihetshistoria med brinnande lavendel vid sidan om. Mycket artsy.

 
 

3v6a2010

 

3v6a1989

 
 

Och där satt vi i någon timme, till elva ungefär, innan vi vandrade ut på torget och tittade på folklivet innan en taxi kom och tog oss med tillbaka till hotellet där vi kröp ner i varsin säng i rummet och tittade på Idol (alltså Quincy! Kärlek) tills ögonlocken blev så tunga att de föll och det var dags att sova.

En mycket fin dag i Prag, avslutad med mixology och Idol och fnitter.

Bästa.

Och koden PRAG ger som sagt 20% på allt till ord pris inne på Country-Dreams i samarbete med dom, och den gäller september ut (enda undantaget är RM Williams).

 

5 kommentarer till “Att göra en Paris i Prag.

  1. Alltså… Jösses vad du inspirerar! Och jösses vad snygg du är, och otroligt härlig stil! Jag har precis vågat mig på en liknande frisyr som du nu har, men får verkligen inte till stylingen alls! Så när tid finnes och lust såklart så vore det så kul att få några tips på hur du får till det! Olika varianter! Men förstår om du inte hinner! Tack för alla braiga inlägg och bilder! /Anna.Lu

    1. Men tusen tack, snälla du! Jag kan absolut göra ett inlägg, man måste ju tyvärr göra något med håret när man har den längden men jag är glad att jag klippte av det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg