Att njuta av Prag.

KLÄDER FOTOGRAFERADE I SAMARBETE MED COUNTRY DREAMS

3v6a1409-2

 
 

Det är det här jag älskar med Prag;

att vart man än tittar så är det så vackert att det suger till i magen. Nelly, som är halvungrare, säger att det ser ut som Budapest men det vet jag ingenting om för där har jag inte varit – men det jag vet är att Prag är en av städerna i mitt hjärta och något av det mest romantiska som finns. Statyerna, byggnaderna, de trånga gränderna, den lite smygande Kafka-känslan i allt;

det är svårt att stå emot förälskelsen.

Kan ni, så åk hit.

 
 

3v6a1484

 
 

Vi har promenerat massor, över kullersten och torg och spårvagnsrälsar, och jag som är lite av en vanemänniska tycker att det är skönt att återvända till ställen där jag redan varit; när jag vet vart allting finns och vart gatorna leder. Att känna sig hemma på nåt vis. Ni förstår nog vad jag menar.

 
 

3v6a2095-1

 

3v6a2128-2

 
 

Nelly var freakin fabulous igår, i fuskpälsjacka, vit blus och svarta byxor. Att få spendera dagar med den där kvinnan och hennes lejonman och stora skratt är en ynnest. Jag blir alltid lite roligare, lite gladare och lite bättre i hennes sällskap.

 
 

3v6a1497-1

 

3v6a1564

 
 

Det här är en outfit som jag verkligen känner mig som mig i;

skinnbyxor (lite vinrödsbruna och i en mycket bättre prisklass än till exempel Malene), kavajen ni redan sett och en vit t-shirt. Enkelt men samtidigt så bekvämt.

 
 

3v6a1418

 
 

Vi åt mycket pasta de här dagarna, krämig carbonara med utsikt över floden och med sorlet från staden som ett mjukt täcke i luften.

 
 

3v6a1469

 

3v6a1473

 
 

Till sin stora lycka hittade Nelly ”skorstenskaka” som hon åt med högljudd njutning. Det är nån slags kaka man rullar över en pinne och gräddar och sen kan fylla med vad man vill, i det här fallet glass. Som nötallergiker har jag ingen aning om hur det smakar, men Nelly säger att det är som den mjuka, goda biten i mitten på en kanelbulle och det låter i och för sig som himmelrike.

 
 

3v6a1731

 

3v6a1876-2

 

prag6

 
 

Och Starbucks! Det måste man ta.

I mitt fall varm choklad och en belgisk våffla. Fy tusan vad smaskigt, särskilt när det är lagom kyligt ute och man kan sitta och se ut över ett torg och värma sig från insidan ut.

 
 

3v6a2202

 

3v6a1405

 

3v6a2233-1

 
 

Så ja,

vi har det fint med extra allt, vi äter pasta och vandrar bland allt vackert och pratar pratar pratar och jag har funnit en tavla till Noah som matchar den jag hittade åt Buse sist vi var här, och vädret har varit vänligt med bara lite duggregn på toppen och jag känner mig,

som jag skrev,

hemma.

Jag har på mig: kavaj från American Vintage (HÄR), t-shirt från samma märke (HÄR) och skinnbyxor som är som att ha mjuka leggings på sig och som verkligen ligger riktigt bra i pris om man jämför (de finns HÄR). Skorna är små mästerverk att gå i, de finns HÄR och mössan från Lexington kommer vara en höst/vinter-vinnare och finns HÄR. Nelly har på sig en helt galet snygg fuskpälsjacka (HÄR), blus från Malene Birger (finns en blå HÄR) och skräddade byxor med en liten resårkil på insidan av benen från Soft Rebels (HÄR). Och koden PRAG ger som sagt 20% på allt till ord pris inne på Country-Dreams i samarbete med dom, och den gäller september ut (enda undantaget är RM Williams) och hur många gånger man vill.

 

9 kommentarer till “Att njuta av Prag.

  1. Hello, I love your blog! I´m from Czech republic, from west near Pilsen (Sušice) and I love Prague too. Itś beautiful city in our land. Have a nice day. Many greetings from Czech Martina Puchingerová

  2. Måste bara säga att jag älskar din frisyr!!!
    Dina frisörer kommer få det svårt att överträffa denna.
    Du klär verkligen i den 🙂

  3. Kvinna…Du är så vacker och det syns att Du känner Dig som ”ett” med outfiten. Du inspirerar mig och ger glädje med det Du Delar och Ger genom Din blogg och instagram.
    Varma Ljusa Kramar och Te från Ninni.

  4. Jättefint, MEN hur tusan kan du säga att ett par byxor för 3600:- är ett riktigt bra pris? Ja om man jämför med Malene var de billigare och jämför vi med ett par byxor gjorda av kristaller så visst men att upprepat tala om att de billiga tycker jag tyder på nån typ av vrickning hos dig. Byxor för 3600:- är inte billiga oavsett om man jämför med några andra eller inte. De är säkert sköna, fina, praktiska… men ett bra pris är de inte så det känns löjligt att du påtalar det gång på gång.

    1. Jag är helt med dig, därför skriver jag på två ställen att de har ett bra pris ”i jämförelse med” vad andra brallor av riktigt skinn kostar. Billiga? Absolut inte. Bra pris jämfört med liknande modeller av andra märken? Absolut. Bara det jag menar, och är inte ett dugg vrickad – jag lovar 😉

  5. Jag har varit i Prag sex gånger 🙈 Lika fantastiskt varje gång och jag känner igen mig i din beskrivning att det känns skönt att känna igen sig i en stad. Däremot håller jag inte med om att Budapest är lika trevligt. Jag har varit där två gånger och nja, den stan är lite för liten för mig. Då gillar jag Wien bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg